open_in_full

SBH 900 AE

Accessoire voor accu
Ga productiever en comfortabel tuinieren met het SBH 900 AE batterijharnas. Met dit ergonomische harnas beweegt u vrij in de tuin met uw tuingereedschap. En u schakelt makkelijk van de ene naar de andere batterij met een handige knop. Dit draagharnas is ontworpen om elke 48V STIGA batterij te gebruiken. Voor maximaal vermogen klikt u twee 48V 7.5Ah batterijen vast. Steeds nodig in combinatie met 900 Serie tuinmachines. Ook geschikt voor 700 en 500 Serie wanneer u een dummy batterij als accessoire gebruikt.
  • Comfortabel batterijharnas voor moeiteloos tuinieren
  • Wissel makkelijk van de ene batterij naar de andere voor ononderbroken werktijd
  • Voor twee 48V STIGA E-Power batterijen van eender welk amperage
  • Verdubbel het vermogen en werk met een lichte machine in de hand met het gewicht van de accu's op uw rug
  • Volledig verstelbaar harnas om het gewicht van de batterijen perfect te verdelen
  • Dummy batterij als accessoire beschikbaar om het harnas te gebruiken voor de STIGA 700 of 500 Serie machines
209,00 €
BTW INBEGREPEN

Productdetails en specificaties

SBH 900 AE detail 7
SBH 900 AE detail 8
SBH 900 AE detail 9
SBH 900 AE detail 10
Het SBH 900 batterijharnas neemt het gewicht van de accu weg uit uw handen. Zo draagt u 1 of 2 batterij op uw rug om een draadloze tuinmachine uit de STIGA 900 serie aan te drijven. Het gewicht is gelijkmatig over uw rug verdeeld. Bovendien geniet u van dubbel vermogen met twee accu's om het werk veel productiever en efficiënter te maken. Dankzij de gevoerde riemen en schuifgespen is de pasvorm van het harnas eenvoudig verstelbaar volgens de grootte van elke gebruiker. Een aangename en ergonomsiche werkhouding gegarandeerd dus. Of u nu kiest voor één of twee accu's, het gewicht is altijd in balans. Zo concentreert u zich op trimmen, snoeien, maaien of blazen met minder belasting van de armen. U heeft volledige controle over het vermogen. De groene LED's op het bedieningspaneel van het handgedragen tuingereedschap tonen het batterijniveau. Dus als de ene accu bijna leeg is, schakelt u gewoon over op de andere accu dankzij de handige draaiknop aan zijkant van het rugharnas, zonder dat u het hoeft af te doen. De combinatie van twee 48V accu's met 7,5 Ah vermogen is aanbevolen voor maximaal vermogen met de 900 serie. Maar omdat elke E-Power accu in het SBH 900 AE harnas past, gebruikt u het ook voor handgedragen accutools uit de 500 of 700 serie, dankzij de optionele dummybatterij.

KENMERKEN

Lichter gewicht van uw draagbare tuinmachines
Het SBH 900 AE batterijharnas haalt het gewicht van de batterij uit uw draagbare machine uit de 900 Serie accutools. Dus een lichter toestel in de hand met een langere werktijd, dankzij twee batterijslots in het harnas.
Wissel vlot van de ene accu naar de andere
Als de ene batterij leeg is, draait u gewoon aan de knop op het harnas, en gebruikt u de energie van de tweede aangesloten batterij.
Draag het nodige vermogen comfortabel op uw rug
Aan beide zijden van het harnas kan een batterij worden vastgelikt. Voor een optimale gewichtsverdeling.
Tuinier onder alle omstandigheden
Op elk moment te gebruiken. het ruggedragen harnas is volledig waterbestendig, heeft gevoerde riemen en technische stof in de riemen, voor optimale luchtcirculatie.
Ergonomisch draagcomfort
Verstelbare riemen en vijf bevestigingsogen om de meest aangename houding aan te nemen. De verbindingskabel is zowel voor links- als rechtshandigen geschikt.
Veelzijdig vermogen
Twee E-Power 475 batterijen met 48V 7.5 Ah vermogen zijn aanbevolen voor de 900 Serie tuinmachines. Ook de andere E-Power accu's passen in dit harnas. Ideaal voor de STIGA 500 en 700 Serie accutools.

Technologie

Toetsenblok op accutools
Het intuïtieve toetsenblok brengt controle binnen handbereik. Een innovatieve functie op alle STIGA 500, 700 en 900 serie accutools die u de snelheid laat regelen en het energieniveau van de batterij toont met een druk op de knop.
Plug-in batterijharnas
Het ergonomische SBH 900 AE batterijharnas werkt met elke STIGA E-Power batterij. Ontworpen voor de 900 serie handgedragen tuimachines. Sluit twee 48V batterijen van 7,5 Ah aan voor een maximale capaciteit. Het geeft u de vrijheid om comfortabel en langer te tuinieren met minder belasting van de armen. Met de dummybatterij ook geschikt voor de 500 en 700 serie.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Algemene informatie
EAN / UCI
8008984844339
Art.nr.
279050008/ST1
Serie
900 Series
Vermogen
Voltage
48 V
Algemene afmetingen
Gewicht in verpakking
4.9 kg
Gewicht product
3.85 kg
Lengte product
220 mm
Breedte product
390 mm
Hoogte product
470 mm

BIJHORENDE ACCESSOIRES

Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.