PARK PRO 540 IX

11.490,00 €
SKU
2F6430831/ST1
BTW INBEGREPEN
De combinatie van een premium 688 cc Honda V-Twin tweecilindermotor met vierwielaandrijving, een vooraan gemonteerd maaidek en knikbesturing zorgt ervoor dat de STIGA Park Pro 540 IX krachtige prestaties, uitstekende tractie en onverbeterbare wendbaarheid levert! Uitgebreide specificaties, waaronder de elektromagnetische PTO koppeling voor het moeiteloos inschakelen van de messen, hydrostatische transmissie met pedaal voor intuïtieve snelheidsregeling en een ergonomische zitting met hoge rugleuning zorgen samen voor het beste rijcomfort.
 • check Met STIGA 50:50 knikbesturing hoeft u zich alleen te concentreren op wat vooraan gebeurt
 • check Premium 688 cc Honda V-Twin tweecilindermotor
 • check Vierwielaandrijving zorgt voor uitstekende grip op elk terrein
 • check Kan worden uitgerust met een maaidek van 95 cm tot 125 cm
 • check QuickFlip technologie: kantel het maaidek voor schoonmaak in minder dan 30 seconden
 • MAAIDEK NIET INBEGREPEN
MAAIDEK NIET INBEGREPEN
In plaats van een centraal maaidek in het midden van de machine heeft de STIGA Park Pro 540 IX een vooraan gemonteerd maaidek, dat niet alleen een onbelemmerd zicht geeft over het maaiterrein, maar het ook mogelijk maakt om te maaien op plaatsen die moeilijk of niet bereikbaar zijn met een traditionele zitmaaier.

Dankzij de 50:50 knikbesturing, waar de achterkant van de machine precies de voorkant volgt, is de Park Pro 540 IX is erg wendbaar en kan er mee gereden worden, zonder zorgen te hoeven maken dat het achterste deel voor toevallige impact zorgt.

De hydrostatische transmissie met pedaal bevordert het rijcomfort met een vlotte, traploze snelheidsregeling. De elektrische maaihoogteregeling in 10 standen zorgt voor gemakkelijk kiezen van de meest efficiënte hoogte van het mes.

De Park Pro 540 IX is uitgerust met een 688 cc Honda GXV 630 tweecilindermotor die voor een vermogen zorgt van maar liefst 14.3 kW (@ 3600 tpm); en die een oliedruksmering combineert met een dubbele luchtfilter, voor superieure betrouwbaarheid op lange termijn. De V-Twin opstelling zorgt voor minimale trillingen en maximaal koppel, terwijl de OHV technologie zowel het brandstofverbruik als het geluid vermindert.

Deze commerciële machine geniet van een elektromagnetische PTO-koppeling; een gewild kenmerk dat de bediening van de messen moeiteloos maakt.

De frontmaaier is uitgerust met een ergonomische zitting met hoge rugleuning (en armsteunen), die samen met de stuurbekrachtiging van deze machine een plezier maakt om mee te rijden. Een bijkomend voordeel is het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel aan de zijkant, met de belangrijkste bedieningsfuncties binnen handbereik.

Andere belangrijke kenmerken zijn het twee-in-één Combi maaidek (voor mulchen en zijwaarts uitwerpen) en de vierwielaandrijving (4WD) voor meer grip en tractie, ook op moeilijk terrein. Keuze uit diverse QuickFlip maaidekken, die gemakkelijk kunnen worden gekanteld voor comfortabele reiniging en eenvoudig te demonteren zijn. Maaibreedte beschikbaar van 100 tot 125 cm, zodat u de beste afmetingen kiest volgens uw tuin. Trekhaak standaard inbegrepen.
Meer informatie
Shop OnlineNee
Short DescriptionDe combinatie van een premium 688 cc Honda V-Twin tweecilindermotor met vierwielaandrijving, een vooraan gemonteerd maaidek en knikbesturing zorgt ervoor dat de STIGA Park Pro 540 IX krachtige prestaties, uitstekende tractie en onverbeterbare wendbaarheid levert! Uitgebreide specificaties, waaronder de elektromagnetische PTO koppeling voor het moeiteloos inschakelen van de messen, hydrostatische transmissie met pedaal voor intuïtieve snelheidsregeling en een ergonomische zitting met hoge rugleuning zorgen samen voor het beste rijcomfort.
EAN / UCI8008984832459
LineupPark Pro
Uniek verkoopsargument 1Met STIGA 50:50 knikbesturing hoeft u zich alleen te concentreren op wat vooraan gebeurt
Uniek verkoopsargument 2Premium 688 cc Honda V-Twin tweecilindermotor
Uniek verkoopsargument 3Vierwielaandrijving zorgt voor uitstekende grip op elk terrein
Uniek verkoopsargument 5Kan worden uitgerust met een maaidek van 95 cm tot 125 cm
Uniek verkoopsargument 6QuickFlip technologie: kantel het maaidek voor schoonmaak in minder dan 30 seconden
Belangrijkste kenmerk 1 omschrijvingDe 50:50 knikbesturing zorgt voor onverslaanbare wendbaarheid en verzekert dat de achterkant van de maaier exact de sporen van de voorwielen volgt, waardoor er dus geen schade door botsingen kan ontstaan.
Belangrijkste kenmerk 1 titelDe beste wendbaarheid
Belangrijkste kenmerk 1 afbeelding/5/0/50_50_stiga_6.jpg
Belangrijkste kenmerk 2 titelAlleen maar denken aan maaien
Belangrijkste kenmerk 2 omschrijvingHet vooraan gemonteerde maaidek geeft steeds een duidelijk overzicht op het werkgebied en verzekert dat het gras niet plat gedrukt wordt door de wielen voor het maaien.
Belangrijkste kenmerk 2 afbeelding/P/A/PARKPRO540IX_2F6430831ST1_full06_4.jpg
Belangrijkste kenmerk 3 titelKlaar voor elk soort terrein
Belangrijkste kenmerk 3 omschrijvingDankzij de vierwielaandrijving zal deze frontmaaier op hellingen rijden alsook over ruw en vochtig gras.
Belangrijkste kenmerk 3 afbeelding/4/W/4WD_stiga_2.png
Belangrijkste kenmerk 4 titelDe messen bedienen met een vinger
Belangrijkste kenmerk 4 omschrijvingElektromagnetische PTO koppeling met knop voor moeiteloze mesinschakeling. De maaihoogte is elektrisch verstelbaar, zodat u gemakkelijk de gewenste hoogte kunt kiezen met een druk op de knop.
Belangrijkste kenmerk 4 afbeelding/P/A/PARKPRO540IX_2F6430831ST1P_detail07.jpg
Belangrijkste kenmerk 5 titelU heeft de kracht
Belangrijkste kenmerk 5 omschrijvingPremium Honda V-Twin tweecilindermotor - geniet van een hoog koppel, superieure betrouwbaarheid en een vlotte werking met beperkte trillingen.
Belangrijkste kenmerk 5 afbeelding/p/o/poweredbyhonda_stiga_1.png
Belangrijkste kenmerk 6 titelHet beste rijcomfort
Belangrijkste kenmerk 6 omschrijvingSuperieur rijcomfort verzekerd door de ergonomische zitting met hoge rugleuning. De hydrostatische transmissie met pedaal laat u de snelheid voorwaarts vlot bedienen, zonder manueel te hoeven schakelen.
Belangrijkste kenmerk 6 afbeelding/P/A/PARKPRO540IX_2F6430831ST1_detail01.jpg
Award 1 logono_selection
Award 2 logono_selection
Award 3 logono_selection
CE certificaat logono_selection
EAC certificaat logono_selection
FAQ 1 vraagWelke frontmaaier is geschikt voor een groot gazon?
FAQ 1 antwoordVoor een groot grasoppervlak is een breed frontmaaidek aanbevolen, om de maaitijd te beperken. Afhankelijk van het gekozen model zijn er maaidekken beschikbaar met een maaibreedte van 85 of 125 cm, met manuele of elektrische regeling van de maaihoogte en keuze tussen twee maaisystemen (Multiclip mulching en achteruitworp).
FAQ 2 vraagKan ik met de frontmaaier in nauwe doorgangen manoeuvreren?
FAQ 2 antwoordSTIGA frontmaaiers zijn ontworpen om soepel te rijden met maximale wendbaarheid, zelfs in nauwere doorgangen. De STIGA Park-modellen worden gekenmerkt door knikbesturing, waardoor de achterwielen perfect het spoor van de voorwielen volgen. Een groot voordeel van deze knikkende constructie, is dat maaien rond obstakels in de tuin, zoals bomen, bloemperken en tuindecoratie probleemloos gaat met totale controle. Dankzij het frontmaaidek kan ook onder struiken gemaaid worden. De afmetingen van de machine vindt u bij de technische specificaties op de productpagina.
FAQ 3 vraagWelke andere toebehoren en accessoires kunnen met deze machine worden gebruikt?
FAQ 3 antwoordBehalve met een maaidek, kan deze frontmaaier ook worden gebruikt voor andere klussen. Dankzij het RAC snelkoppelingssysteem kan zonder gereedschap worden gewisseld van frontmaaidek naar een ander accessoire vooraan, zodals een schuifblad, frontborstel, verticuteermachine of sneeuwblazer. Er kan dankzij de trekhaak eveneens een getrokken accessoire worden vastgemaakt aan de machine, zoals een aanhangwagen, opvangbak of strooiwagen. De volledige lijst met accessoires en toebehoren vindt u terug op de relevante pagina op de STIGA-website.
FAQ 4 vraagWelke maaisystemen heeft een frontmaaier?
FAQ 4 antwoordEen frontmaaier wordt uitgerust met een Combi-maaidek met twee maaisystemen: Multiclip mulching en achteruitworp. Uitwerpen kan wanneer het gras wat hoger is en hierdoor het mulchresultaat niet optimaal zou zijn. Mulching is speciaal voor mensen die steeds een perfect en gezond gazon willen. Dankzij het speciale ontwerp van het maaidek en het mes, wordt met de mulchplug gemonteerd, het gras fijn verhakseld en in het gazon verdeelt, waar het verteert en voedingsstoffen en vocht afgeeft voor natuurlijke bemesting. De positie van het maaidek geeft een kwalitatiever maairesultaat dan met een traditionele tuintractor. Het maaidek hangt namelijk voor de voorwielen, waardoor het gras niet eerst wordt plat gereden voor het kan gemaaid worden.
FAQ 5 vraagHoe wordt het maaidek schoongemaakt na het maaien?
FAQ 5 antwoordEens het maaidek in de transportpositie gelift is, volgt u de stappen beschreven in de gebruikshandleiding om het maaidek te kantelen in de onderhoudspositie. Dankzij het QuickFlip-systeem trekt u aan de knop en kunt u het maaidek moeiteloos kantelen. Het is aangeraden om het maaidek en de messen schoon te spoelen met een lichte waterstraal. Laat nadien alles goed drogen.
FAQ 6 vraagHoe berg ik de machine correct op in de winter?
FAQ 6 antwoordVolgende taken zijn aanbevolen om de machine tijdens de winter te bewaren: maak het maaidek vrij van grasresten en vuil na de laatste maaibeurt, zorg ervoor dat de brandstoftank halfvol is en dat de batterij in de OFF-stand staat. Dek de machine af en zet ze op een overdekte en droge plaats. Voor meer informatie, raadpleeg de gebruikshandleiding of contacteer uw vertrouwde STIGA-dealer.
Batterijcapaciteit24 Ah
KrachtbronBenzine
Merk motorHonda
Model motorGXV 630
Cilinderinhoud688 cm³
Nettovermogen motor14.3 kW
Toerental motor3200 rpm
Voltage batterij12 V
ChokeManueel
Koelsysteem motorLucht
Volume brandstofreservoir15 l
Gemakkelijk bijvullenJa
Volume oliereservoir2.2 l
Maximaal werkoppervlak12500 m²
MaaisysteemCombi - wissel tussen Multiclip mulching en achteruitworp
Maaibreedte110 - 125 cm
MaaidekliftHydraulisch
Regeling maaihoogteElektrisch
OnderhoudspositieJa
TractieVierwielaandrijving
Maximale snelheid vooruit14 km/h
Soort transmissieBediend met pedaal
Type transmissieHydrostatisch
StuurwielVerstelbaar met stuurknop
Type besturingKnikbesturing (50/50)
Stuurbekrachtiging (servo)Hydro piston
Type zittingComfort met hoge rugsteun
Regeling zittingEnkele hendel
Verstelbare zittingJa
DashboardJa - met display
Afmetingen voorwielen17x8.00-8
Afmetingen achterwielen17x8.00-8
UrentellerJa - op display
KoplampenLED
PTO inschakeling (Power Take Off)Elektromagnetisch
Extra hydraulische uitlaatNee
OpbergvakJa
Trekhaak KitInbegrepen
Gegarandeerd geluidsniveau LWA dB(A)100
Gemeten geluidsniveau LPA (aan oor gebruiker) dB(A)85
Gemeten geluidsniveau LWA dB(A)100
Max. trillingen stuurwiel (m/s2)2.6
Max. trillingen bestuurderszitting (m/s2)0.7
Gewicht in verpakking322 kg
Gewicht product273.000000
Lengte product1970 mm
Breedte product863 mm
Hoogte product1256 mm
Wat zit er in de doos ?Trekhaak<br />Contactsleutel(x2) <br />RAC
SKU2F6430831/ST1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PARK PRO 540 IX

Belangrijkste kenmerken

Productdetails en specificaties

In plaats van een centraal maaidek in het midden van de machine heeft de STIGA Park Pro 540 IX een vooraan gemonteerd maaidek, dat niet alleen een onbelemmerd zicht geeft over het maaiterrein, maar het ook mogelijk maakt om te maaien op plaatsen die moeilijk of niet bereikbaar zijn met een traditionele zitmaaier.

Dankzij de 50:50 knikbesturing, waar de achterkant van de machine precies de voorkant volgt, is de Park Pro 540 IX is erg wendbaar en kan er mee gereden worden, zonder zorgen te hoeven maken dat het achterste deel voor toevallige impact zorgt.

De hydrostatische transmissie met pedaal bevordert het rijcomfort met een vlotte, traploze snelheidsregeling. De elektrische maaihoogteregeling in 10 standen zorgt voor gemakkelijk kiezen van de meest efficiënte hoogte van het mes.

De Park Pro 540 IX is uitgerust met een 688 cc Honda GXV 630 tweecilindermotor die voor een vermogen zorgt van maar liefst 14.3 kW (@ 3600 tpm); en die een oliedruksmering combineert met een dubbele luchtfilter, voor superieure betrouwbaarheid op lange termijn. De V-Twin opstelling zorgt voor minimale trillingen en maximaal koppel, terwijl de OHV technologie zowel het brandstofverbruik als het geluid vermindert.

Deze commerciële machine geniet van een elektromagnetische PTO-koppeling; een gewild kenmerk dat de bediening van de messen moeiteloos maakt.

De frontmaaier is uitgerust met een ergonomische zitting met hoge rugleuning (en armsteunen), die samen met de stuurbekrachtiging van deze machine een plezier maakt om mee te rijden. Een bijkomend voordeel is het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel aan de zijkant, met de belangrijkste bedieningsfuncties binnen handbereik.

Andere belangrijke kenmerken zijn het twee-in-één Combi maaidek (voor mulchen en zijwaarts uitwerpen) en de vierwielaandrijving (4WD) voor meer grip en tractie, ook op moeilijk terrein. Keuze uit diverse QuickFlip maaidekken, die gemakkelijk kunnen worden gekanteld voor comfortabele reiniging en eenvoudig te demonteren zijn. Maaibreedte beschikbaar van 100 tot 125 cm, zodat u de beste afmetingen kiest volgens uw tuin. Trekhaak standaard inbegrepen.

De beste wendbaarheid

De 50:50 knikbesturing zorgt voor onverslaanbare wendbaarheid en verzekert dat de achterkant van de maaier exact de sporen van de voorwielen volgt, waardoor er dus geen schade door botsingen kan ontstaan.

Alleen maar denken aan maaien

Het vooraan gemonteerde maaidek geeft steeds een duidelijk overzicht op het werkgebied en verzekert dat het gras niet plat gedrukt wordt door de wielen voor het maaien.

Klaar voor elk soort terrein

Dankzij de vierwielaandrijving zal deze frontmaaier op hellingen rijden alsook over ruw en vochtig gras.

De messen bedienen met een vinger

Elektromagnetische PTO koppeling met knop voor moeiteloze mesinschakeling. De maaihoogte is elektrisch verstelbaar, zodat u gemakkelijk de gewenste hoogte kunt kiezen met een druk op de knop.

U heeft de kracht

Premium Honda V-Twin tweecilindermotor - geniet van een hoog koppel, superieure betrouwbaarheid en een vlotte werking met beperkte trillingen.

Het beste rijcomfort

Superieur rijcomfort verzekerd door de ergonomische zitting met hoge rugleuning. De hydrostatische transmissie met pedaal laat u de snelheid voorwaarts vlot bedienen, zonder manueel te hoeven schakelen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Algemene informatie
EAN / UCI8008984832459
Art.nr.2F6430831/ST1
LineupPark Pro
Maaisysteem
MaaisysteemCombi - wissel tussen Multiclip mulching en achteruitworp
Maaibreedte110 - 125 cm
MaaidekliftHydraulisch
Regeling maaihoogteElektrisch
OnderhoudspositieJa
Transmissie
Soort transmissieBediend met pedaal
Type transmissieHydrostatisch
Gereedschap
Trekhaak KitInbegrepen
Algemene afmetingen
Gewicht in verpakking322 kg
Gewicht product273 kg
Lengte product1970 mm
Breedte product863 mm
Hoogte product1256 mm
Vermogen
Batterijcapaciteit24 Ah
KrachtbronBenzine
Merk motorHonda
Model motorGXV 630
Cilinderinhoud688 cm³
Nettovermogen motor14.3 kW
Toerental motor3200 rpm
Voltage batterij12 V
ChokeManueel
Koelsysteem motorLucht
Volume brandstofreservoir15 l
Gemakkelijk bijvullenJa
Volume oliereservoir2.2 l
Maximaal werkoppervlak12500 m²
Aandrijving
TractieVierwielaandrijving
Maximale snelheid vooruit14 km/h
Uitrusting
StuurwielVerstelbaar met stuurknop
Type besturingKnikbesturing (50/50)
Stuurbekrachtiging (servo)Hydro piston
Type zittingComfort met hoge rugsteun
Regeling zittingEnkele hendel
Verstelbare zittingJa
DashboardJa - met display
Afmetingen voorwielen17x8.00-8
Afmetingen achterwielen17x8.00-8
UrentellerJa - op display
KoplampenLED
PTO inschakeling (Power Take Off)Elektromagnetisch
OpbergvakJa
Trillingen en geluidsniveau
Gegarandeerd geluidsniveau LWA dB(A)100
Gemeten geluidsniveau LPA (aan oor gebruiker) dB(A)85
Gemeten geluidsniveau LWA dB(A)100
Max. trillingen stuurwiel (m/s2)2
Max. trillingen bestuurderszitting (m/s2)0

Wat zit er in de doos

Wat zit er in de doos

 • Trekhaak

 • Contactsleutel(x2)

 • RAC

Ondersteuning

Ondersteuning

 • Welke frontmaaier is geschikt voor een groot gazon?

  Voor een groot grasoppervlak is een breed frontmaaidek aanbevolen, om de maaitijd te beperken. Afhankelijk van het gekozen model zijn er maaidekken beschikbaar met een maaibreedte van 85 of 125 cm, met manuele of elektrische regeling van de maaihoogte en keuze tussen twee maaisystemen (Multiclip mulching en achteruitworp).

  Welke andere toebehoren en accessoires kunnen met deze machine worden gebruikt?

  Behalve met een maaidek, kan deze frontmaaier ook worden gebruikt voor andere klussen. Dankzij het RAC snelkoppelingssysteem kan zonder gereedschap worden gewisseld van frontmaaidek naar een ander accessoire vooraan, zodals een schuifblad, frontborstel, verticuteermachine of sneeuwblazer. Er kan dankzij de trekhaak eveneens een getrokken accessoire worden vastgemaakt aan de machine, zoals een aanhangwagen, opvangbak of strooiwagen. De volledige lijst met accessoires en toebehoren vindt u terug op de relevante pagina op de STIGA-website.

  Hoe wordt het maaidek schoongemaakt na het maaien?

  Eens het maaidek in de transportpositie gelift is, volgt u de stappen beschreven in de gebruikshandleiding om het maaidek te kantelen in de onderhoudspositie. Dankzij het QuickFlip-systeem trekt u aan de knop en kunt u het maaidek moeiteloos kantelen. Het is aangeraden om het maaidek en de messen schoon te spoelen met een lichte waterstraal. Laat nadien alles goed drogen.

  Kan ik met de frontmaaier in nauwe doorgangen manoeuvreren?

  STIGA frontmaaiers zijn ontworpen om soepel te rijden met maximale wendbaarheid, zelfs in nauwere doorgangen. De STIGA Park-modellen worden gekenmerkt door knikbesturing, waardoor de achterwielen perfect het spoor van de voorwielen volgen. Een groot voordeel van deze knikkende constructie, is dat maaien rond obstakels in de tuin, zoals bomen, bloemperken en tuindecoratie probleemloos gaat met totale controle. Dankzij het frontmaaidek kan ook onder struiken gemaaid worden. De afmetingen van de machine vindt u bij de technische specificaties op de productpagina.

  Welke maaisystemen heeft een frontmaaier?

  Een frontmaaier wordt uitgerust met een Combi-maaidek met twee maaisystemen: Multiclip mulching en achteruitworp. Uitwerpen kan wanneer het gras wat hoger is en hierdoor het mulchresultaat niet optimaal zou zijn. Mulching is speciaal voor mensen die steeds een perfect en gezond gazon willen. Dankzij het speciale ontwerp van het maaidek en het mes, wordt met de mulchplug gemonteerd, het gras fijn verhakseld en in het gazon verdeelt, waar het verteert en voedingsstoffen en vocht afgeeft voor natuurlijke bemesting. De positie van het maaidek geeft een kwalitatiever maairesultaat dan met een traditionele tuintractor. Het maaidek hangt namelijk voor de voorwielen, waardoor het gras niet eerst wordt plat gereden voor het kan gemaaid worden.

  Hoe berg ik de machine correct op in de winter?

  Volgende taken zijn aanbevolen om de machine tijdens de winter te bewaren: maak het maaidek vrij van grasresten en vuil na de laatste maaibeurt, zorg ervoor dat de brandstoftank halfvol is en dat de batterij in de OFF-stand staat. Dek de machine af en zet ze op een overdekte en droge plaats. Voor meer informatie, raadpleeg de gebruikshandleiding of contacteer uw vertrouwde STIGA-dealer.

GESCHIKT VOOR

BIJHORENDE ACCESSOIRES

 1. SNEEUWBLAZER 2-TRAPS PARK PRO
  SNEEUWBLAZER 2-TRAPS PARK PRO
  Tweetraps sneeuwblazer voor STIGA Park Pro-zitmaaier.
 2. SNEEUWKETTINGEN 17
  SNEEUWKETTINGEN 17"x8
  STIGA-sneeuwkettingen voor wielen van 17 mm van STIGA Park Pro-frontmaaiers.
 3. COMBI AANHANGWAGEN KUNSTSTOF
  COMBI AANHANGWAGEN KUNSTSTOF
  Kunststof Combi aanhangwagen met capaciteit van 180 liter voor tuintractoren en frontmaaiers
 4. STROOIWAGEN
  STROOIWAGEN
  Kunststof strooiwagen voor tuintractoren en frontmaaiers.
 5. SNEEUWBLAZER PARK 2+4WD
  SNEEUWBLAZER PARK 2+4WD
  Eentraps sneeuwblazer voor Park frontmaaiers met twee- of vierwielaandrijving.
 6. VERTICUTEERMACHINE, COMPLEET, PARK 2+4WD
  VERTICUTEERMACHINE, COMPLEET, PARK 2+4WD
  Verticuteermachine voor STIGA Park met twee- of vierwielaandrijving.
 7. KLEPELMAAIER, COMPLEET, PARK 2+4WD
  KLEPELMAAIER, COMPLEET, PARK 2+4WD
  Klepelmaaier voor STIGA Park met twee- of vierwielaandrijving.
 8. FRONTBORSTEL PARK 2+4WD
  FRONTBORSTEL PARK 2+4WD
  Frontorstel voor STIGA Park frontmaaiers met twee- of vierwielaandrijving.
 9. GRAS- EN BLADVEGER 42
  GRAS- EN BLADVEGER 42" COMPACT
  Gras- en bladveger van 107 cm voor STIGA Park- en Park Pro-frontmaaiers.
 10. STOFKAP VOOR FRONTBORSTEL 95 CM
  STOFKAP VOOR FRONTBORSTEL 95 CM
  Stofkap voor 95 cm borstel voor frontmaaiers.
 11. RUBBEREN SCHRAPER 120 CM
  RUBBEREN SCHRAPER 120 CM
  120 cm rubberen rand voor schuifblad voor frontmaaiers.
 12. PRO AANHANGWAGEN GEGALVANISEERD
  PRO AANHANGWAGEN GEGALVANISEERD
  Gegalvaniseerde Pro-aanhangwagen voor frontmaaiers.
 13. VEEGMACHINE MET OPVANGBAK
  VEEGMACHINE MET OPVANGBAK
  Veegmachine met opvangbak voor STIGA Park-frontmaaiers.
 14. ZIJBORSTEL ACCESSOIRE
  ZIJBORSTEL ACCESSOIRE
  Zijborstel voor STIGA Park-frontmaaiers.
 15. SCHUIFBLAD 120 CM PARK
  SCHUIFBLAD 120 CM PARK
  Schuifblad van 120 cm voor STIGA Park-frontmaaiers.
 16. GRAS & BLADVEGER 42
  GRAS & BLADVEGER 42"
  Veegborstel van 42" met opvangbak voor frontmaaiers.
 17. LOSSE KLEPELAS
  LOSSE KLEPELAS
  Losse klepelas voor STIGA Park klepelmaaier.
 18. VERTICUTEERAS - LOS
  VERTICUTEERAS - LOS
  Losse verticuteeras voor STIGA Park-klepelmaaier

CookieBot