open_in_full

STIGA A 1500

Autonome robotmaaier
 • Nieuw
Autonome robotmaaiers van STIGA zijn snoerloos. De installatie is virtueel en de werkperimeter van de robot kan op elk moment worden aangepast. Met de gepatenteerde AGS-technologie kan de robot maaisessies intelligent plannen. U beschikt over volledige controle over uw robot via de STIGA.GO app.
 • Met de gepatenteerde AGS-technologie (Active Guidance System) van STIGA om de beschikbaarheid van GPS-signalen te voorspellen en efficiënt te maaien
 • 4G-verbinding en STIGA Cloud voor constante communicatie
 • Snoerloos. De installatie gebeurt virtueel en eenvoudig via de STIGA.GO App.
 • Efficiënt maaien door systematische maaipatronen.
 • Volledige controle via de STIGA.GO App.
  Geïntegreerd met Alexa.
 • Op alle terreinen en op hellingen tot 45% (24°).
 • Accu kit inbegrepen
 • Stiga AGS Technology
3.149,00 €
BTW INBEGREPEN

Productdetails en specificaties

STIGA A 1500 detail 13
STIGA A 1500 detail 14
STIGA A 1500 detail 15
STIGA A 1500 detail 16
STIGA A 1500 detail 17
STIGA A 1500 detail 18
STIGA A 1500 detail 19
STIGA A 1500 detail 20
STIGA A 1500 detail 21
STIGA A 1500 detail 22
STIGA A 1500 detail 23
STIGA A 1500 detail 24
STIGA A 1500 detail 25
STIGA A 1500 detail 26
STIGA A 1500 detail 27
STIGA A 1500 detail 28
STIGA A 1500 detail 29
STIGA A 1500 detail 30
De STIGA A 1500 is ontworpen voor absolute nauwkeurigheid en is de enige robotmaaier met de unieke gepatenteerde AGS-technologie (Active Guidance System) van STIGA. Andere autonome maaiers kunnen het signaal verliezen of worden beïnvloed door obstakels in de bebouwde kom, wat betekent dat u moet ingrijpen om deze apparaten de klus te laten klaren. Maar de STIGA A 1500 kan de GPS-signaalkwaliteit op verschillende tijdstippen van de dag voorspellen en intelligent vooruit plannen om ervoor te zorgen dat hij ononderbroken kan maaien wanneer het signaal het sterkst is.
De STIGA A 1500 weet precies wanneer, waar en hoe hij het gras moet maaien om uw gazon gezond te houden en u en uw gezin de tijd te geven om van uw tuin te genieten. De installatie is volledig virtueel, wat betekent dat de werkomtrek via de app kan worden ingesteld - vraag uw dealer om advies voor de eerste installatie. Als uw tuinindeling zou veranderen, hoeft u alleen maar de STIGA.GO-app te openen en de STIGA A 1500 de nieuwe details te leren - allemaal via de app.
De STIGA A 1500 is uitgerust met onze duurzame STIGA ePower-batterij en kan betrouwbaar een gazon van wel 1500 m² in slechts twee maaisessies per dag maaien. De volgende sessie begint altijd waar de vorige is gestopt, zodat de robot het hele oppervlak kan verzorgen door elke dag andere zones te maaien. Om het gazon gezond te houden, raden wij aan om slechts 2 maaisessies per dag te plannen; de planning is echter volledig flexibel.

Als u ontspant in de tuin terwijl uw STIGA A 1500 bezig is met maaien, houdt uitstekende geluidsisolatie motorgeluid in de machine. Op dagen dat u mensen op bezoek hebt voor een feestje, kunt u de wegblijfinstelling van de app gebruiken om de maaier te vertellen welke gebieden hij op welke tijden moet vermijden. Als het gaat om onderhoud en reiniging, kan de stevige buitenschaal gemakkelijk zonder gereedschap worden verwijderd en veilig met een tuinslang worden gereinigd.""
Een connectiviteitspakket van 750 uur wordt bij de robot meegeleverd, zodat deze één volledig seizoen kan werken en verbinding kan maken. Na gebruik van het meegeleverde connectiviteitspakket moet de gebruiker de werkuren afzonderlijk inkopen.
**De technologie van de robot is gebaseerd op datacommunicatie tussen de STIGA Cloud en de robot zelf. Het data-abonnements is vereist om STIGA A te laten werken en is afhankelijk van de hoeveelheid benodigde data.

Een trapje hoger voor u om in groter tuinomgeving te werken of voor diverse tuinklussen en langere sessies.

 • Robuuste machines
 • Uitdagender werk
 • Langere sessies
 • Verschillende tuinklussen

Welk soort tuinier bent u?

Ontdek het assortiment en vind de ideale oplossing volgens uw manier van tuinieren.
Ontwikkeld voor alle beginnende tuiniers en voor wie snel wilt werken en een goede kwaliteit wenst.
 • Lichtgewicht machines
 • Makkelijk starten, gebruiken, schoonmaken en opbergen
 • Eenvoudige en intuïtieve functies
Een trapje hoger voor u om in groter tuinomgeving te werken of voor diverse tuinklussen en langere sessies.
 • Robuuste machines
 • Uitdagender werk
 • Langere sessies
 • Verschillende tuinklussen
Onze krachtigste en best uitgeruste producten, met aangepaste prestaties dankzij de vele functies en accessoires. U hoeft geen professional te zijn, deze producten maken van u een Expert.
 • Duurzame machines
 • Superieur vermogen
 • Voor een intensieve werkomgeving
 • Aanpasbare prestaties
 • Meest responsieve bediening

KENMERKEN

Intelligent maaiplan
Dankzij de gepatenteerde AGS-technologie leert en onthoudt de autonome robotmaaier STIGA A 1500 de satellietbanen, de signaalsterkte en waar er op elk moment van de dag signaalblokkades zullen zijn - elke dag wordt zijn hemelkaart bijgewerkt. Dit betekent dat de hij precies kan plannen waar moet worden gemaaid, wanneer nauwkeurigheid moet worden aangehouden en, nog belangrijker, wanneer hij moet blijven maaien.
Constante communicatie via STIGA Cloud.
Om met de GPS RTK-technologie te kunnen werken, heeft de robot een ononderbroken verbinding met zijn referentiestation nodig. Deze verbinding gebeurt via 4G-dataverkeer en een constante communicatie tussen de robotmaaier, de STIGA Cloud en het referentiestation. De STIGA A 1500 autonome robotmaaier heeft slechts één referentiestation nodig, dat bij de robot wordt meegeleverd.
ePower-batterij van STIGA
Met ePower als krachtbron kan STIGA A in slechts twee maaibeurten per dag een gazon van wel 1500 m² maaien, maar de planning is volledig flexibel. De hoogwaardige accu's met lithium-ion technologie hebben een chemische samenstelling die is geoptimaliseerd voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hierdoor blijft de accu zelfs na 1500 laadbeurten, wat gelijk is aan ongeveer 4 jaar gebruik, nog steeds met meer dan 80% capaciteit werken.
Volledig aanpasbare perimeter
snoerloos, Omdat de STIGA A 1500 draadloos werkt, hebt u slechts één vinger nodig om de virtuele omtrek voor uw STIGA A aan te passen. U kunt ook andere functies van de robot bedienen, zoals het uitsluiten van zones van maaisessies en het instellen van wegblijftijden.
Hoogwaardig maaien
Vier draaibare messen, gesmeed uit een metaalverbinding die een scherpe snijkant behoudt, draaien tot 2850 tpm met automatische hoogteverstelling.
Perfecte balans op alle terreinen
Gelijkmatig maaien zonder lelijke wielsporen dankzij een perfect ontworpen zwaartepunt dat balans creëert op hellingen tot 45% (24°).

Technologie

STIGA Soft Lawn Touch
Licht genoeg om geen sporen achter te laten. De robotmaaier STIGA Stig combineert maximale prestaties met een zachte aanraking van het gazon. De centrale batterij verbetert het evenwicht. Het lichte en compacte ontwerp zorgt voor wendbaarheid - zowel wanneer de robot maait als terugkeert naar het laadstation.
AGS (Active Guidance System)
Met de AGS-technologie (Active Guidance System) van STIGA gaan onze autonome robotmaaiers verder dan alleen het begeleiden en in kaart brengen van grenzen. Deze technologie is kunstmatige intelligentie die satellietbanen leert en onthoudt en waarmee signaalblokkades gedurende de dag worden geïdentificeerd zodat deze informatie kan worden gebruikt om te voorkomen dat delen van het gazon worden gemaaid wanneer het signaal verloren kan gaan. De autonome robotmaaiers van STIGA leren en onthouden satellietbanen, signaalsterktes en waar er op elk moment van de dag signaalblokkades zijn, waarbij de hemelkaart elke dag wordt bijgewerkt. Dit betekent dat de autonome robotmaaier precies kan plannen waar moet worden gemaaid, wanneer nauwkeurigheid moet worden aangehouden en, nog belangrijker, wanneer hij moet blijven maaien.
Actief in kaart brengen van de tuin
Dankzij de STIGA AGS-technologie kan onze autonome robotmaaier de maaisessie automatisch organiseren. Doordat de robotmaaier precies weet wanneer en waar hij moet maaien, kan hij tijdens het maaien actief een virtuele kaart van de tuin maken, zodat hij weet waar hij eerst moet maaien. De autonome robotmaaier brengt de tuin in cellen in kaart.
Systematische maaipatronen
De autonome robotmaaier van STIGA optimaliseert nu al het energieverbruik en de maaicycli door slechts twee maaibeurten per dag uit te voeren. De autonome robotmaaier optimaliseert het batterijgebruik verder omdat deze werkt volgens systematische maaipatronen. Hij heeft meerdere programma's om van richting te veranderen, zodat het niet mogelijk is te veel te maaien. De autonome robotmaaiers van STIGA kunnen worden geprogrammeerd om in meerdere maaizones te werken: de gebruiker kan maximaal 10 zones instellen. Via de STIGA.GO-app kan de gebruiker kiezen uit verschillende patrooncombinaties om de gezondheid van het gras te bevorderen en het gewenste uiterlijk van het gazon te kiezen.

Wat zit er in de doos

STIGA A 1500
STIGA A 1500
Autonome robotmaaier
 • lenslaadstation met referentiestation
 • lensbevestigingsbeugel referentiestation
 • lenslader
 • lens7 laadstation bevestigingspennen
 • lens1 gereedschap voor bevestigingspennen
 • lens4 messen + 4 messchroeven

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Algemene informatie
EAN / UCI
8008984852402
Art.nr.
2R7102028/ST1
Level
Experience
Vermogen
Max cutting time per cycle
2 h 30 min
Batterijcapaciteit
5 Ah
Krachtbron
Lithium-ion batterij
ePower
Ja
Oplaadtijd
120 min
Batterij kit
Inbegrepen
Maximale werktijd
150 min
Batterij kit
Inbegrepen
Type motor
Inductie (brushless)
Type batterij
Lithium-Ion
Voltage batterij
25.2 V
Aantal batterijen
1
Oplaadsysteem
Automatisch
Maximaal werkoppervlak
1500 ㎡
Maaisysteem
Slimme maaihoogteregeling
Updatebaar
Maaisysteem
Georganiseerd, in banen
Type mes
4 roterende messen
Virtuele zone uitsluiten
Ja
Maaihoogte per zone
Updatebaar
Georganiseerd maaipatroon
Ja
Maaibreedte
18 cm
Regeling maaihoogte
Elektronisch
Maaihoogtes
20 - 60 mm
Messnelheid
2850 rpm
Maximale snijsnelheid
22 m/m
Terug naar laadstation
Automatisch kortste weg
Regensensoren
Ja
Maximale hellingsgraad
45%
Max. hellingsgraad langs boorden
20%
Uitrusting
Type stekker
Schuko (Type F)
Navigatie en apparatuur
GPS
Ja
Besturing via APP
GPRS-4G
Bluetooth ontvanger
Ja
Referentie GPS antenne
Inbegrepen
Slimme APP
Ja
STIGA AGS technology
Ja
Gebruikersinterface
Toetsenbord
Standaard uitrusting en installatie
Bevestigingspennen
7 Pc
Beschermingscover oplaadstation
Optioneel
Docking station
Ja
Productveiligheid
Sensor obstakeldetectie
Ja
Kantel sensor
Ja
Til sensor
Ja
APP Lock
Ja
Trillingen en geluidsniveau
Gemeten geluidsniveau LWA dB(A)
57
Gegarandeerd geluidsniveau LWA dB(A)
59
Algemene afmetingen
Gewicht in verpakking
16.9 kg
Gewicht zonder batterij
7.75 kg
Lengte product
545 mm
Breedte product
405 mm
Hoogte product
245 mm
Gewicht product
8.5 kg
Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.