Cashback
open_in_full

A 1500

Autonome robotmaaier

De autonome robotmaaiers van STIGA zijn snoerloos. De installatie is virtueel en de werkomtrek van de robot kan op elk moment worden aangepast. Met de gepatenteerde AGS-technologie kan de robot maaisessies intelligent plannen. Je hebt je robot vol via de STIGA.GO-app.
 • Met de gepatenteerde AGS-technologie (Active Guidance System) van STIGA om de beschikbaarheid van GPS-signalen te voorspellen en efficiënt te maaien
 • 4G-verbinding en STIGA Cloud voor constante communicatie
 • Snoerloos. De installatie gebeurt virtueel en eenvoudig via de STIGA.GO App.
 • Efficiënt maaien door systematische maaipatronen.
 • Inclusief datapakket van 2750 maai-uren ≅ 5 jaar. Verdere maai-uren aan te schaffen via de APP.
 • Gratis, levenslange connectiviteit voor je robot. Geen extra kosten.
 • STIGA AGS technology
 • Gratis connectiviteit
€ 2.999,00
BTW INBEGREPEN

Productdetails en specificaties

A 1500 detail 11
A 1500 detail 12
A 1500 detail 13
A 1500 detail 14
A 1500 detail 15
A 1500 detail 16
A 1500 detail 17
A 1500 detail 18
A 1500 detail 19
A 1500 detail 20
A 1500 detail 21
De STIGA A 1500 is ontworpen met het oog op absolute nauwkeurigheid en is de enige robotmaaier met de unieke gepatenteerde Active Guidance System (AGS) technologie van STIGA. Andere autonome maaiers kunnen het signaal verliezen of hinder ondervinden van obstakels in de bebouwde kom, waardoor u zou moeten ingrijpen om hen het werk te laten afwerken. Maar de autonome robotmaaier STIGA A 1500 kan de kwaliteit van het gps-signaal op verschillende momenten van de dag voorspellen en plant op intelligente wijze vooruit om ervoor te zorgen dat hij ononderbroken kan maaien wanneer het signaal het sterkst is.
De STIGA A 1500 weet precies wanneer, waar en hoe hij uw gras moet maaien om uw gazon gezond te houden - en u en uw gezin tijd te geven om van uw tuin te genieten. De installatie is volledig virtueel, wat betekent dat de werkomtrek via de app kan worden ingesteld - vraag uw dealer om advies voor de eerste installatie. Als de indeling van uw tuin verandert, hoeft u enkel de STIGA.GO App te openen en uw STIGA A 1500 de nieuwe gegevens aan te leren.
Dankzij de STIGA ePower accu met lange levensduur kan de STIGA A 1500 tot 1500 m² gazon betrouwbaar maaien in slechts twee maaibeurten per dag. De volgende maaisessie start altijd waar de vorige stopte, zodat de robot het hele oppervlak kan onderhouden door elke dag verschillende zones te maaien. Om de gezondheid van het gazon te behouden, raden we aan om slechts 2 maaisessies per dag te plannen; de planning is echter volledig flexibel.
Uitstekende geluidsisolatie houdt het motorgeluid binnen de buitenkant van de autonome robotmaaier. Of voor dagen waarop je mensen op bezoek krijgt voor een feestje, kun je de stay-away instelling van de app gebruiken om de robotmaaier te vertellen welke gebieden hij op welk moment moet vermijden. Voor onderhoud kan de stevige buitenkant gemakkelijk worden verwijderd zonder gereedschap. Als je de behuizing van de machine moet schoonmaken met een directe waterstroom, zorg er dan voor dat je de robot in zijn werkpositie houdt (horizontaal, wielen naar beneden). Als je alleen de messen schoonmaakt, gebruik dan een borstel. Gebruik geen directe waterstraal als de robot ondersteboven staat.
Gratis, levenslange connectiviteit voor je robot. Geen extra kosten.

Een trapje hoger voor u om in groter tuinomgeving te werken of voor diverse tuinklussen en langere sessies.

 • Robuuste machines
 • Uitdagender werk
 • Langere sessies
 • Verschillende tuinklussen

Welk soort tuinier bent u?

Ontdek het assortiment en vind de ideale oplossing volgens uw manier van tuinieren.
Ontwikkeld voor alle beginnende tuiniers en voor wie snel wilt werken en een goede kwaliteit wenst.
 • Lichtgewicht machines
 • Makkelijk starten, gebruiken, schoonmaken en opbergen
 • Eenvoudige en intuïtieve functies
Een trapje hoger voor u om in groter tuinomgeving te werken of voor diverse tuinklussen en langere sessies.
 • Robuuste machines
 • Uitdagender werk
 • Langere sessies
 • Verschillende tuinklussen
Onze krachtigste en best uitgeruste producten, met aangepaste prestaties dankzij de vele functies en accessoires. U hoeft geen professional te zijn, deze producten maken van u een Expert.
 • Duurzame machines
 • Superieur vermogen
 • Voor een intensieve werkomgeving
 • Aanpasbare prestaties
 • Meest responsieve bediening

Kenmerken

Constante communicatie via STIGA Cloud.
Om met de GPS RTK-technologie te kunnen werken, heeft de robot een ononderbroken verbinding met zijn referentiestation nodig. Deze verbinding gebeurt via 4G-dataverkeer en een constante communicatie tussen de robotmaaier, de STIGA Cloud en het referentiestation. De STIGA A 1500 autonome robotmaaier heeft slechts één referentiestation nodig, dat bij de robot wordt meegeleverd.
ePower-batterij van STIGA
Met ePower als krachtbron kan STIGA A in slechts twee maaibeurten per dag een gazon van wel 1500 m² maaien, maar de planning is volledig flexibel. De hoogwaardige accu's met lithium-ion technologie hebben een chemische samenstelling die is geoptimaliseerd voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hierdoor blijft de accu zelfs na 1500 laadbeurten, wat gelijk is aan ongeveer 4 jaar gebruik, nog steeds met meer dan 80% capaciteit werken.
Volledig aanpasbare perimeter
snoerloos, Omdat de STIGA A 1500 draadloos werkt, hebt u slechts één vinger nodig om de virtuele omtrek voor uw STIGA A aan te passen. U kunt ook andere functies van de robot bedienen, zoals het uitsluiten van zones van maaisessies en het instellen van wegblijftijden.
Hoogwaardig maaien
Vier draaibare messen, gesmeed uit een metaalverbinding die een scherpe snijkant behoudt, draaien tot 2850 tpm met automatische hoogteverstelling.
Perfecte balans op alle terreinen
Gelijkmatig maaien zonder lelijke wielsporen dankzij een perfect ontworpen zwaartepunt dat balans creëert op hellingen tot 45% (24°).

Technologie

AGS (Active Guidance System)
Met de AGS-technologie (Active Guidance System) van STIGA gaan onze autonome robotmaaiers verder dan alleen het begeleiden en in kaart brengen van grenzen. Deze technologie is kunstmatige intelligentie die satellietbanen leert en onthoudt en waarmee signaalblokkades gedurende de dag worden geïdentificeerd zodat deze informatie kan worden gebruikt om te voorkomen dat delen van het gazon worden gemaaid wanneer het signaal verloren kan gaan. De autonome robotmaaiers van STIGA leren en onthouden satellietbanen, signaalsterktes en waar er op elk moment van de dag signaalblokkades zijn, waarbij de hemelkaart elke dag wordt bijgewerkt. Dit betekent dat de autonome robotmaaier precies kan plannen waar moet worden gemaaid, wanneer nauwkeurigheid moet worden aangehouden en, nog belangrijker, wanneer hij moet blijven maaien.
IPX5 beschermkap
Houd uw STIGA Stig robot in topvorm met de lichte, bestendige beschermkap. De buitenkant is gemakkelijk te openen en IPX5 gecertificeerd. Dat betekent dat u de robot snel en grondig mag schoonspoelen met een tuinslang.
STIGA Soft Lawn Touch
Licht genoeg om geen sporen achter te laten. De robotmaaier STIGA combineert maximale prestaties met een zachte aanraking van het gazon. De centrale batterij verbetert het evenwicht. Het lichte en compacte ontwerp zorgt voor wendbaarheid - zowel wanneer de robot maait als terugkeert naar het laadstation.
Systematische maaipatronen
De autonome robotmaaier van STIGA optimaliseert nu al het energieverbruik en de maaicycli door slechts twee maaibeurten per dag uit te voeren. De autonome robotmaaier optimaliseert het batterijgebruik verder omdat deze werkt volgens systematische maaipatronen. Hij heeft meerdere programma's om van richting te veranderen, zodat het niet mogelijk is te veel te maaien. De autonome robotmaaiers van STIGA kunnen worden geprogrammeerd om in meerdere maaizones te werken: de gebruiker kan maximaal 10 zones instellen. Via de STIGA.GO-app kan de gebruiker kiezen uit verschillende patrooncombinaties om de gezondheid van het gras te bevorderen en het gewenste uiterlijk van het gazon te kiezen.

Wat zit er in de doos

A 1500
A 1500
Autonome robotmaaier
 • lenslaadstation met referentiestation
 • lens bevestigingsbeugel referentiestation
 • lens 5m verlengkabel voor referentiestation
 • lens lader
 • lens 7 laadstation bevestigingspennen
 • lens 1 gereedschap voor bevestigingspennen
 • lens 4 messen + 4 messchroeven
 • lensApp aniti-diefstal sticker

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Algemene informatie
Lineup
A-series
Art.nr.
2R7102028/ST1
EAN / UCI
8008984852402
Level
Experience
Vermogen
Batterijcapaciteit
5 Ah
ePower
Ja
Batterij kit
Inbegrepen
Krachtbron
Batterij
Oplaadtijd
120 m
Type motor
Inductie (brushless)
Type batterij
Lithium-Ion
Voltage batterij
25.2 V
Aantal batterijen
1
Oplaadsysteem
Automatisch
Aanbevolen werkoppervlak
1500 ㎡
Maaisysteem
Type mes
4 roterende messen
Maaihoogte per zone
Ja
Georganiseerd maaipatroon
Ja
Beheer van maaizones
Tot 10
Slimme maaihoogteregeling
Ja
Virtuele zone uitsluiten
Ja
Maaibreedte
18 cm
Regeling maaihoogte
Elektronisch
Maaihoogtes
20 - 60 mm
Messnelheid
2850 rpm
Maximale snijsnelheid
22 m/m
Terug naar laadstation
Automatisch kortste weg
Regensensoren
Ja
Maximale hellingsgraad
45%
Uitrusting
Type stekker
Schuko (Type F)
Navigatie en apparatuur
Besturing via APP
GPRS-4G
Bluetooth ontvanger
Ja
GPS
Ja
Referentie GPS antenne
Inbegrepen
Slimme APP
Ja
STIGA AGS technology
Ja
Connectiviteit en navigatieservice inbegrepen
Gratis connectiviteit
Gebruikersinterface
Toetsenbord
Standaard uitrusting en installatie
Beschermingscover oplaadstation
Optioneel
Docking station
Ja
Bevestigingspennen
7 Pc
Productveiligheid
Til sensor
Ja
Sensor obstakeldetectie
Ja
Melding obstakels
Ja
APP Lock
Ja
Diefstalmelding
Ja
Kantel sensor
Ja
Trillingen en geluidsniveau
Gegarandeerd geluidsniveau LWA dB(A)
59
Gemeten geluidsniveau LWA dB(A)
57
Algemene afmetingen
Gewicht in verpakking
16.9 kg
Gewicht zonder batterij
7.75 kg
Lengte product
545 mm
Breedte product
405 mm
Hoogte product
245 mm

Ondersteuning

Hoe lang gaat het connectiviteitspakket mee?
Elke robotmaaier heeft gratis, levenslange connectiviteit voor je robot. Geen extra kosten.
7 videos
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan
Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.