A father with his baby born laying and smiling on the garden A father with his baby born laying and smiling on the garden

Het is lente! Geniet ervan met STIGA

Het tuinseizoen is aangebroken: Raad eens wat er nu komt!

Swift

Wendbaar en krachtig.
Wendbaar

Van zijn ergonomische afmetingen tot zijn comfortabele bediening, de Swift is ontworpen om uw complexe tuin te verzorgen.

Krachtig

De Swift is krachtig genoeg om u te helpen uw hele tuin te onderhouden, in elk seizoen.

Deelbare kracht

Swift wordt aangedreven door vier verwisselbare STIGA ePower accu's - compatibel met een breed assortiment aan handgedragen tuinmachines voor onderhoud van uw volledige tuin.

Een nieuw ontwerp voor de manier waarop u maait

De innovatieve STIGA Fulcrum duwhendel zorgt voor een revolutie in de manier waarop u maait. Dankzij het centrale mechanisme kunt u de duwhendel met één klik monteren, de hoogte instellen of uw grasmaaier compact opbergen. Nog belangrijker is dat u de duwhendel snel en eenvoudig naar links draait om langs heggen of muren te maaien zonder krassen of vuil te worden. Dit is grasmaaien als nooit tevoren.

MEER ONTDEKKEN
Detail van het Fulcrum-stuur

Tuintrends en tips voor de lente

Onze STIGA expert staat klaar om u enkele speciale tips te geven om uw tuin en gazon te verzorgen tijdens de lente - wanneer uw planten en gras weer tot leven komen!

Voor- en nadelen van mulchen

Wat zijn de voordelen van mulchen? Wist u dat mulchmaaiers ongeveer 30% van de voedingsstoffen leveren die uw gras nodig heeft om goed te gedijen - waardoor u tijd en energie bespaart? Meer daarover in ons online magazine.

Bevrijdt uw tuin van onkruid

Hoe maakt u op de juiste manier komaf met onkruid? Dankzij onze tips ontdekt u de juiste manier om uw gazon te beschermen tegen voorjaars- en najaarsonkruid.

STIGA robotmaaiers - goed voor u, beter voor uw gazon

Ontspan en laat een STIGA robotmaaier uw gazon verzorgen. Hij doet niet alleen het werk voor u. De robot zorgt ervoor dat u er ook een gezonder en mooier gazon aan overhoudt. Ontdek alle voordelen van de Stig robotgrasmaaiers.

Wereld zonnedag & Wereld milieudag

Bij STIGA vieren we graag de natuur. Daarom leest u de komende maanden interessante feiten en tips over de rol van de zon in de gezondheid van uw gazon. We staan ook stil bij het belang van het milieu en waarom we er alles aan moeten doen om er goed voor te zorgen.

Wat zijn de beste zaden om deze maand te planten?

Ontdek welke groenten en bloemen u het beste plant en hoe u ze het gemakkelijkst verzorgt. Bekijk het online magazine voor deskundig advies!

Abonneer u op de nieuwsbrief
Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.