Gratis verzending boven 150€

Gratis retourzending

Veilig betalen

3 handige weetjes over STIGA hogedrukreinigers

Als je overweegt om een hogedrukreiniger te kopen, dan zijn er een aantal dingen waar je beter rekening mee houdt. De belangrijkste is zeker het doel: waar wil je het voor gebruiken?

Hogedrukreinigers zijn vrij eenvoudige toestellen die ontworpen zijn om vuil, aanslag en modder buiten te verwijderen dankzij de kracht van koud of warm water.

Hier zijn 3 dingen die je moet weten over hoe hogedrukreinigers werken:

1. Alleen voor buiten?

hogedrukreiniger oprit fiets buiten stiga

Als je bijvoorbeeld de kleine hogedrukreiniger HPS 110 koopt, kunt je de vraag stellen of deze hogedrukreiniger mag worden gebruikt om vloer binnen schoon te maken. Nou, het gebruik op binnenoppervlakken wordt niet aanbevolen, omdat de hogedrukreiniger de vloer en voegen kan beschadigen. Wij raden aan om zeker de gebruikershandleiding te raadplegen die bij je machine geleverd is. Handleiding verloren? Je kan deze hier gemakkelijk downloaden.

2. Hoe lang te gebruiken?

hogedrukreiniger zeepreservoir schuimsproeier tuin stiga

Hoe lang kan je een hogedrukreiniger ononderbroken gebruiken? Er is geen structurele beperking die ervoor zorgt dat je moet stoppen met werken. Omdat de hogedrukreiniger elektrisch is aangedreven en met een snoer is verbonden met het stroomnetwerk, kunt je zonder problemen werken totdat je klaar bent. Denk er wel aan dat een model met een minder krachtige motor sneller overbelast raakt wanneer je deze regelmatig gebruikt voor langere en ononderbroken schoonmaakbeurten.

De STIGA hogedrukreinigers zijn ontworpen voor thuisgebruik. Om af en toe wat licht werk te verrichten, is een compact model dus meer dan voldoende. Wil je iets regelmatiger en hardnekkiger vuil verwijderen? Dan is een krachtpatser zoals de HPS 650 RG jouw ideale keuze.

Nog meer tijd besparen? Dankzij een ingebouwd zeepreservoir of een handige schuimsproeier hoef je niet te stoppen om bijvoorbeeld de auto in te zepen met de spons.

3. Voor welk soort oppervlak?

Tot slot zal je zeker willen weten op welke oppervlakken de hogedrukreiniger kan worden gebruikt. De hogedrukreinigers zijn ontworpen voor het reinigen van hardnekkig vuil, aanslag en mos van harde buitenoppervlakken. Denk daarbij aan het terras, de garage, buitentrappen, een oprit en tuinpaden. Met de juiste onderdelen en accessoires kun je jouw hogedrukreiniger ook gebruiken om de auto, moto, fiets, buitenspeelgoed, tuingereedschap en tuinmeubelen schoon te maken.

man terras schoonmaken met hogedrukreiniger stiga

Op zoek naar specifieke accessoires? Je vindt ze hier! Dankzij een knikkoppeling kun je moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de onderkant van je wagen of dakgoten bereiken. Met een terrasborstel reinig je met minimale inspanning effen oppervlakken in minder tijd. Een vaste borstel is ideaal voor de ramen of auto een poetsbeurt te geven, zonder met een spons te moeten werken. Daarnaast kun je jouw toestel ook uitrusten met een kit om de riool of andere buizen schoon te spoelen met een krachtige waterstraal. Of gebruik de wateropzuigkit om vaten en citernes leeg te maken.

Standaard krijg je bij elke machine een pistool, hogedrukslang en twee sproeikoppen. Eén met roterende jet-straal en een sproeikop met verstelbare straal. Er zijn verlengstukken voor je hogedrukslang en vervangonderdelen te verkrijgen. Vraag ernaar bij een dealer in je buurt. Die helpt je graag verder bij het kiezen van het juiste accessoire voor je hogedrukreiniger.

hogedrukreiniger close up accessoires ingebouwd
Producten in dit artikel
HPS 110
Elektrische hogedrukreiniger
Maximale druk
110 Bar
Maximaal waterverbruik
390 l/h
Vermogen
1.4 kW
€ 109,00
Op voorraad
HPS 235 R
Elektrische hogedrukreiniger
Maximale druk
135 Bar
Maximaal waterverbruik
440 l/h
Vermogen
1.8 kW
€ 179,00
Niet online beschikbaar
HPS 345 R
Elektrische hogedrukreiniger
Maximale druk
145 Bar
Maximaal waterverbruik
450 l/h
Vermogen
2.1 kW
€ 299,00
Niet online beschikbaar
HPS 550 R
Elektrische hogedrukreiniger
Maximale druk
150 Bar
Maximaal waterverbruik
520 l/h
Vermogen
2.5 kW
€ 499,00
Niet online beschikbaar
HPS 650 RG
Elektrische hogedrukreiniger
Maximale druk
150 Bar
Maximaal waterverbruik
550 l/h
Vermogen
2.8 kW
€ 599,00
Binnenkort beschikbaar
Share on Facebook Share on Linkedin
Abonneer u op de nieuwsbrief

Gratis verzending 
Voor bestellingen van meer dan 150 €

Gratis retourzending
binnen 14 dagen

Betalingen

Betaling in termijnen

Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.