Gratis verzending boven 150€

Gratis retourzending

Gemakkelijk betalen met Klarna

Een veelzijdige zitmaaier het hele jaar door - zelfs in de winter

De compacte en wendbare STIGA Park frontmaaier is een erg veelzijdige machine die je makkelijk uitrust met tal van handige accessoires. Zo gebruikt je jouw zitmaaier het hele jaar door voor moeiteloos tuinieren. In het ruime aanbod accessoires kies je onder meer uit veegborstels, sneeuwschuiven, een verticuteermachine, een klepelmaaier, aanhangwagens, een strooimachine en meer. Jouw frontmaaier is dus meer dan een grasmaaier. Ontdek hier hoe je dat krachtige werkpaard in elk seizoen inzet. Zelfs in de winter!

Veel meer dan een grasmaaier

De Park frontmaaier maakt gazononderhoud een stuk eenvoudiger dankzij het maaidek vooraan. Het compacte ontwerp en de unieke knikbesturing zorgen samen voor een maximale wendbaarheid. Zo rijd je moeiteloos rond obstakels, in korte bochten en door complexe tuinen. Maar niet alleen tijdens het maaien.

Dankzij het RAC (Release and Connect) snelkoppelingsysteem demonteer je zonder gereedschap het maaidek. Dat vervang je even gemakkelijk door een van de vele handige accessoires vooraan.

Bovendien is jouw Park uitgerust met een praktische trekhaak. Ideaal om achteraan gemonteerde accessoires te combineren met uw zitmaaier.

stiga park frontmaaier RAC systeem snelkoppeling accessoires

Vegen met de frontborstel

Bladeren opruimen uit uw tuin en lichte sneeuw van de oprit wegvegen. Dat gaat makkelijk met een roterende borstel vooraan uw zitmaaier gemonteerd.

De frontborstels zijn verstelbaar in drie standen: centraal, naar links en naar rechts. Ook de hoogte is verstelbaar, om op elk type oppervlak te vegen. De borstels zijn gemaakt met duurzame haren in polypropyleen. Die zijn seizoen na seizoen bestand zijn tegen regelmatig gebruik, zelfs op harde ondergrond.

Voor de pro's is er zelfs een model met hydraulische besturing. Zo bedien je de borstel met een druk op de knop terwijl je comfortabel blijft zitten.

stiga park frontmaaier met frontborstel bladeren wegvegen

Bladeren en afval opvangen

Met deze snelwerkende gras- en bladveger behoort het gazon harken tot het verleden. Dit getrokken model bestaat in twee groottes, naargelang de grootte van je tuin.
De roterende borstels worden aangedreven door de draaiende beweging van de wielen. Het groenafval wordt opgeveegd en in een ruime opvangbak verzameld. Die maak je makkelijk leeg, zonder af te stappen van uw zitmaaier.


Rijd dus gewoon tot aan de composthoop, trek aan het touw en laat de bladeren en het maaisel rechtstreeks op hun plaats. Gedaan met zakken of kruiwagens sleuren. De krachtige machine doet het werk voor jou!

stiga gras en bladveger veegmachine met opvangbak voor frontmaaier

Makkelijk materiaal vervoeren

De tuin opruimen en niet de hele tijd met zakken vol groenafval sjouwen? Of brandhout naar de voorraadstapel brengen. Ook daar gebruik je gewoon je frontmaaier voor. Maak gewoon een aanhangwagen vast aan de trekhaak en rijd tot bij het materiaal dat je wilt vervoeren. 

Ga voor een robuust model in gegalvaniseerd staal, dat je makkelijk naar beneden kantelt om de inhoud te dumpen. Of kies een veelzijdig model in kunststof dat je zowel als aanhanger en kruiwagen gebruikt. 

Wat je ook kiest, het zal je heel wat moeite en heen en weer geloop besparen.  

stiga park frontmaaier met getrokken aanhangwagen en frontborstel

Moeiteloos strooien

Met de hand strooien is niet altijd even efficiënt. Op de ene plaats ligt veel te veel, ergens anders dan weer veel te weinig. Zeker voor grote oppervlakken kan het heel wat tijd in beslag nemen. 

Daarom is er een betere oplossing. Met een grote vulcapaciteit en roterend mechanisme zorgt de getrokken strooimachine voor een gelijkmatige verdeling. En dankzij de kracht van je zitmaaier werk je in een mum van tijd een groot oppervlak af. 

Zout strooien om gladde ondergrond te voorkomen in de winter. Het gaat bijna vanzelf. En dit handige accessoire gebruik je ook om kunstmest, kalkkorrels of graszaad te verspreiden over het gazon. Het komt dus in elk seizoen wel van pas. Dat is pas een slimme investering. 

 

stiga frontmaaier accessoire getrokken strooimachine voor zitmaaier

Sneeuw ruimen

Tijdens een echte winterprik de oprit ondergesneeuwd. Zelfs dan is de Park de ultieme bondgenoot. En dat in combinatie met een stevige sneeuwschuif. 

Net als bij de frontborstels is de werkhoek verstelbaar in centrale positie, naar links en naar rechts. Op Pro-modellen gaat dit hydraulisch met de bedieningsknoppen op je zitmaaier. Zo draai je gemakkelijk en schuif je de sneeuw steeds in de gewenste richting. 

Om de schuifblad en de ondergrond te beschermen, bestaan er rubberen beschermranden. Ook de hoogte is regelbaar naargelang het soort oppervlak waarop je rijdt. 

En voor hevige sneeuwval zijn er krachtige sneeuwblazers. Die frezen zich een weg door het dikke pak sneeuw, en blazen het omhoog in de gewenste richting. 

stiga park frontmaaier met schuifblad accessoire om sneeuw te ruimen in de winter

Nog meer mogelijkheden?

Nu weet je hoe je het potentieel van je STIGA Park frontmaaier optimaal benut, zodat je het hele jaar door geniet van het vermogen en gemak.

Ontdek deze en vele andere accessoires voor gebruik in de winter, herfst, lente en zomer.

Producten in dit artikel
  • Maaidek niet inbegrepen
PARK 220
Zitmaaier benzine
Aanbevolen werkoppervlak
3000 ㎡
Maaibreedte
85 - 95 cm
Type besturing
Knikbesturing
€ 3.359,00
Niet online beschikbaar
Accessories in this article
COMBI AANHANGWAGEN KUNSTSTOF
Accessoire voor frontmaaier
€ 399,00
STROOIWAGEN
Accessoire voor frontmaaier
€ 249,00
SNEEUWBLAZER
Accessoire voor frontmaaier
€ 1.999,00
FRONTBORSTEL 2+4WD
Accessoire voor frontmaaier
€ 1.999,00
RAC QUICK CONNECTION 2WD
Accessoire voor frontmaaier
€ 99,00
RUBBEREN SCHRAPER 107 CM
Accessoire voor frontmaaier
€ 129,00
PRO AANHANGWAGEN GEGALVANISEERD
Accessoire voor frontmaaier
€ 699,00
VEEGMACHINE MET OPVANGBAK
Accessoire voor frontmaaier
€ 3.300,00
GRAS & BLADVEGER 42
Accessoire voor frontmaaier
€ 689,00
SNEEUWSCHUIF PARK HYDRAULISCH
Accessoire voor frontmaaier
€ 1.169,00
Share on Facebook Share on Linkedin
Abonneer u op de nieuwsbrief

Gratis verzending 
Voor bestellingen van meer dan 150 €

Gratis retourzending
binnen 14 dagen

Betalingen

Veilig betalen

Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.