STIGA SNOEIEN EN TRIMMENSTIGA SNOEIEN EN TRIMMEN

STIGA SNOEIEN EN TRIMMEN

Geef uw tuin de finishing touch
Tot in de puntjes afgewerkt

Uw gazon is gemaaid. Dan heeft u specifiek gereedschap nodig om de andere zaken in uw tuin te verzorgen: heggen, struiken, moeilijk bereikbare plaatsen en de boorden van het gazon. Kies de ideale tuinmachine die aan uw eisen voldoet.

Pas de machine aan uw behoeften aan

Kies de juiste maaikop volgens het soort klus dat u wilt doen. Er zijn verschillende types draadspoelen en nylondraad. Of ga voor een stevig mes met drie tanden om dichte begroeiing en kreupelhout aan te pakken.

In alle comfort tuinieren

De ergonomische handgrepen, het lichtgewicht ontwerp en het harnas dragen bij aan een beter comfort tijdens het tuinieren. Bovendien blijft de druk op de armen en de rug zo laag mogelijk. U bergt de machine compact op dankzij de deelbare steel.

Geniet van maximale veiligheid

De bescherming aan de maaikop, het dubbele startsysteem van de motor en de schokdempende AVS maken deze machines veilig in gebruik. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Gewoon genieten van tuinieren.

Kies zelf de energiebron

Hoeveel vermogen heeft u nodig? Werk je lange sessies af? Of heb je een stille motor nodig zonder uitstoot? U vindt de krachtbron die u zoekt. Zo kiest u de motor die het beste bij u en uw tuin past.

STIGA brushcutter
STIGA hedge trimmer
STIGA grass trimmer
STIGA SNOEIEN EN TRIMMEN
Neem een kijkje dichterbij
Op zoek naar een STIGA dealer?
Vind de dichtstbijzijnde
Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.