Man aan het stuur van een STIGA Park Pro EXPERT frontmaaier
Man rijdt met een STIGA e-Ride EXPERIENCE zitmaaier op batterij
Vrouw die een STIGA ESSENTIAL accu grastrimmer gebruikt om het gras aan de kanten van haar terras te maaien

Wat voor tuinier ben jij?

Alledaagse klussen snel, gemakkelijk en goed doen. Het zwaardere werk met betrouwbare en langdurige kracht. Of presteren op het hoogste niveau van innovatie en techniek.

Voor elk type tuinier is er het ideale STIGA EXPERT, EXPERIENCE of ESSENTIAL tuingereedschap.

Ontworpen om rond u te werken
EXPERT

STIGA Expert tuingereedschap is voorzien van de nieuwste en meest innovatieve technologie. Het toppunt van technische perfectie met afgestemde prestaties en een ergonomisch design. Elke machine voldoet efficiënt en moeiteloos aan de strenge eisen van veeleisende tuiniers met groene vingers.

EXPERIENCE

STIGA Experience is een stap vooruit in duurzame kracht en comfort. Het is een uitgebreid assortiment betrouwbaar, robuust gereedschap met een langere levensduur en verbeterde functies. De Experience tuinmachines maken licht werk van zwaardere omstandigheden in uw grotere tuin.

ESSENTIAL

Als u voor het eerst gaat tuinieren of het snel moet gaan, dan houdt STIGA Essential het eenvoudig. Dit tuingereedschap is eenvoudig te starten en licht van gewicht, voor ultieme bewegingsvrijheid. Zo krijgt u sneller de precieze afwerking die u wenst.

STIGA E-Power | Het beste voor ...
… de kenner

900 Series Expert tuinmachines zijn ontworpen om optimaal te presteren met twee extra krachtige 7,5 Ah batterijen. Deze werken serieel om het beschikbare vermogen te verdubbelen. Dankzij geavanceerde diagnose registreert deze belangrijke gegevens om zo de batterij en tuinmachine in topconditie te houden.

... de hobbyist

STIGA E-Power 48 V batteriene er drivkraften bak gressklipperne og de håndholdte produktene i 500, 700 og 900-serien. Det som gjør 48 V produktene så smarte og tilpasningsdyktige, er batteriet og produktets evne til å gjenkjenne hverandre og dele data. Denne smarte innovasjonen - designet, utviklet og testet av STIGA - gir større batterieffektivitet, lengere arbeidstid og en sterk ytelse.

… de liefhebber

De 20V E-Power batterij doet het denkwerk voor u. Krachtig genoeg om uw grasmaaier aan te drijven, en dankzij de slimme microchip ook in staat om de aangesloten Essential tuinmachine te herkennen en de energietoevoer daarop af te stemmen. Zo geniet u van maximale werktijd en prestaties.

Er is een STIGA machine voor elk seizoen
COLLECTOR 136 AE Kit
Accu grasmaaier
Maximaal werkoppervlak
250
Aandrijving
Duwmodel
Maaisysteem
Opvang
209,00 €
TWINCLIP 950 SQ AE
Accu grasmaaier
Maximaal werkoppervlak
1100
Aandrijving
Zelfrijdend
Maaisysteem
Opvang / mulching / zijuitworp / achteruitworp
929,00 €
STIGA E-POWER BATTERIJEN

Ontwikkeld en getest voor het echte werk in uw tuin.

De batterijcapaciteit blijft krachtig genoeg om vele jaren lang STIGA tuinmachines aan te drijven.

GA VOOR BATTERIJ
STIGA E-Power batterij logo
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.