STIGA e-Ride batterijaangedreven tuintractor bestuurd door een vrouw op een groen gazonSTIGA e-Ride batterijaangedreven tuintractor bestuurd door een vrouw op een groen gazon

STIGA e-Ride

Slim maaien, elektrisch rijden

De eerste generatie STIGA tractoren met de kracht van batterij

STIGA zorgt voor een revolutie in de wereld van tuintractoren met de STIGA e-Ride - de eerste batterijaangedreven tuintractor met opvangbak op de markt. We hebben onze jarenlange kennis, expertise en ervaring gebundeld om een reeks tuintractoren te creëren, die zowel modellen met zijwaartse uitworp als grasopvang omvat. Ze combineren allemaal de gekende STIGA maai- en opvangtechnologie met alle voordelen van batterijvermogen.

STIGA E-Power
Betrouwbaarheid die uw verwachtingen overtreft

STIGA E-Power is de nieuwe generatie batterijen - ontworpen, ontwikkeld en getest door STIGA. Ze worden getest op een volledige, realistische gebruiksstroom die veel verder gaat dan de gebruikelijke, maar minder veeleisende, industrienorm.

STIGA e-Ride is de allereerste batterijaangedreven tuintractor voor grasopvang. De STIGA E-Power accu's van de e-Ride zijn strenger getest dan de industriestandaard en zijn ontworpen om na 500 keer gebruiken en opladen nog steeds even krachtig te blijven.

Detail van de elektrische stekker onder de stoel van de STIGA e-Ride tractor op batterij
STIGA maai- en opvangtechnologie
Ontworpen voor de beste prestaties in zijn klasse

De perfecte maai- en opvangprestaties die een STIGA tuintractor kan bieden, zijn het resultaat van een zorgvuldige ontwikkeling en een grondige test van het hele maai- en opvangsysteem.

- De plaatsing en oriëntatie van het maaidek en de messen zorgen voor een egale afwerking van uw gazon.
- De centrale tunnel verhoogt de opvangprestaties en helpt verstopping te voorkomen.
De wigvorm van de opvangzak en het gebruikte materiaal zorgen voor een optimale vulling en gemakkelijk leegmaken.

Zij-aanzicht van de STIGA e-Ride batterijaangedreven tractor op een groen gazon
Onovertroffen comfort

Stap op uw e-Ride en ontdek hoe comfortabel en gemakkelijk het is om uw tuin te onderhouden met een tuintractor op batterij: geen uitstootgassen, stiller en minder trillingen aan uw armen - alleen puur plezier tijdens elke maaibeurt van uw gazon!

Het vlotste rijcomfort

Dankzij de unieke elektrische aandrijving en het STIGA One Pedal Drive systeem heeft u maar één pedaal nodig om de e-Ride te bedienen: versnellen en afremmen gaat soepel en moeiteloos, en de parkeerrem is erin geïntegreerd.

Efficiënt en stil maaien

Twee gepatenteerde STIGA-messenmotoren zorgen voor een nauwkeurig, net en efficiënt maairesultaat met weinig lawaai en trillingen en een maximale veiligheid, dankzij de elektromechanische rem en de interne mesregelaar.

Intelligent beheer

Het unieke STIGA Vehicle Management System (VMS) is het brein van de e-Ride: het beheert alle invoer van de gebruiker, controleert de status en beheert de uitvoer van de machine. Het zorgt ook voor maximale veiligheid dankzij diagnostische controle.

Eenvoudigste bediening

Gemakkelijk te besturen, dankzij de One Pedal Drive en de elektrische transmissie voor een soepele snelheidsregeling. Gemakkelijk te bedienen, dankzij een eenvoudig en intuïtief dashboard, het STIGA VMS en de STIGA app.

Gemakkelijkste onderhoud

Dankzij de batterijuaandrijving bent u vrij van motoronderhoud: u hoeft geen bougies of luchtfilters te vervangen, geen olie af te tappen of brandstof bij te vullen. Het maaidek is gemakkelijk schoon te maken met een tuinslang, dankzij de spoelnippel en IP65-bescherming van de mesmotor.

STIGA APP

Dankzij een Bluetooth-module maken de e-Ride 500 zitmaaiers eenvoudig verbinding met de STIGA App op uw smartphone. Via de STIGA app bekijkt u zowel gegevens over de laatste werksessie en de CO2 die u hebt uitgespaard. De app laat uw telefoon echt werken als een virtueel dashboard en toont u belangrijke informatie over de maaisessie, zoals:


maai-efficiëntie: stelt de best mogelijke combinatie tussen snelheid en maaihoogte voor, om de efficiëntie te verbeteren
dekking: toont het gebied dat al gemaaid is en het gebied dat nog gemaaid moet worden, voordat de batterij leeg is
geschatte werktijd
geschatte batterij-ontladingstijd
terug naar garage-functie: stelt het juiste moment voor om te stoppen en naar de opbergruimte te gaan. De afstand tussen de garage en de huidige positie wordt afgestemd op de beschikbare lading van de batterij

Stuur van zitmaaier met smartphone in de steun toont gegevens over maaisessie
Kies uw batterijaangedreven zitmaaier
e-Ride C500
Accu tuintractor
Maximaal werkoppervlak
4000
Maaisysteem
Opvang
Maaibreedte
84 cm
5.289,00 €
e-Ride C300
Accu tuintractor
Maximaal werkoppervlak
3000
Maaisysteem
Opvang
Maaibreedte
84 cm
4.549,00 €
e-Ride S300
Accu tuintractor
Maximaal werkoppervlak
3500
Maaisysteem
Zijuitworp
Maaibreedte
98 cm
4.229,00 €
Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.