Hallo winter!

Geniet van de stilte van je besneeuwde tuin met STIGA.
Veegmachines

Houd uw opritten, voetpaden en andere grote buitenoppervlakken gemakkelijk vrij van vuil met de STIGA veegmachines. Dankzij de krachtige en hittebestendige motoren kunt u elke uitdaging aan.

STIGA Park frontmaaier

Hoe vers of ijzig de sneeuw op uw terrein ook is, de STIGA Park onderscheidt zich van alle conventionele frontmaaiers en wordt uw ideale wintermachine. Van sneeuwwielen, kettingen en messen tot sneeuwwerpers, door te kiezen uit het ruime assortiment van onze originele werktuigen, zult u de sneeuw van grote oppervlakken gemakkelijk kunnen beheren met een maximale controle en comfort.

ONTDEK MEER

Tuintrends en tips voor de winter

Onze STIGA-expert geeft u enkele speciale wintertips om uw buiten op de juiste manier sneeuwvrij te maken en u van uw tuin te laten genieten tijdens het koudste seizoen.

Klaar voor de winter? Tips om uw gereedschap voor te bereiden en op te bergen

Bescherm uw machine tegen barre weersomstandigheden. Bekijk drie eenvoudige stappen om uw producten te beschermen tegen schade door het weer en om klaar te zijn voor actie wanneer de lente aanbreekt.

Hoe uw STIGA ePower batterij correct bewaren?

Denk eraan uw STIGA accu's te bewaren als ze niet gebruikt worden. Haal de STIGA ePower batterijen uit uw machine en bewaar ze op een koele plaats zonder vochtigheid en met een temperatuur tussen 0 en 45°.

Hoe beïnvloedt de maan de groei van uw tuin?

Heb je ooit gehoord van "Tuinieren bij de Maan"? Volgens de maankalender kun je je tuin plannen aan de hand van de maanstanden en ontdekken wat het perfecte moment is voor het planten van elke soort zaad.

Ontdek het hele jaar door tips op het STIGA magazine

Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag

STIGA maakt zich op om de wintervakantie te vieren! Wij kijken uit naar 2023 met u in uw tuinen.

Wat zijn de beste zaden om dit seizoen te planten?

Laat uw tuin niet overwinteren in de vrieskou van de winter. Laurentia is een van de topbloemen om tijdens de koudste maanden te zaaien. Mis ons STIGA magazine niet en ontdek hoe u het hele jaar door uw potten kunt opvrolijken met de zaden van de maand.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!
Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.