Accessoires

STIGA biedt een assortiment aan veiligheidskleding en alles wat u verder nodig hebt om uw producten correct te laten blijven werken: olie, onderdelen en originele accessoires. Deze artikelen zijn ontworpen om het maximum te laten halen uit uw STIGA-producten.

VIND DE IDEALE OPLOSSING VOOR UW TUIN

Robotmaaiers

Robotmaaiers

Originele onderdelen en accessoires van STIGA Autoclip bevatten messen, installatiekits, beschermkappen en meer om voor een optimale werking van uw robot te zorgen.

Tuintractoren

Tuintractoren

Ontdek het volledige assortiment originele onderdelen en accessoires van STIGA om van uw tuintractor tot een veelzijdige machine te maken voor alle gazons, oppervlakken en seizoenen.

Frontmaaiers

Frontmaaiers

STIGA biedt een ruim assortiment aan maaidekken, onderdelen en accessoires waarmee u uw frontmaaier tot een veelzijdige multifunctionele machine kunt inzetten voor gebruik in alle seizoenen.

Batterij kits

Batterij kits

Lithium-ion batterijen, snelle opladers, batterijharnas: ontdek het volledige assortiment originele kits van STIGA die de levensduur van uw producten optimaliseren en verlengen.

Veegmachines

Veegmachines

Voorzie uw veegmachine van originele onderdelen en accessoires van STIGA en gebruik deze in alle seizoenen dankzij de opvangbak en het schuifblad die eenvoudig te monteren zijn.

Zero Turn zitmaaiers

Zero Turn zitmaaiers

Met de mulchkit kunt u zero-turn zitmaaiers veranderen in machines die de grassnippers gebruiken om uw gazon te bemesten.