Gratis verzending boven 150€

Gratis retourzending

Veilig betalen

Recyclage batterijen

Batterijen bestaan uit waardevolle zware metalen die kunnen worden hergebruikt, maar miljoenen batterijen belanden op de stortplaats. Door de giftige stoffen in batterijen kunnen ze gevaarlijk zijn voor het milieu als ze niet op de juiste manier worden weggegooid.

Volgens de Regeling beheer batterijen en accu’s 2008 zijn wij als Stiga NV verplicht om industriële batterijen en accu’s afgedankte industriële batterijen en accu’s van de eindgebruikers kosteloos en binnen een redelijke termijn terug te nemen. STIGA NV draagt er zorg voor dat er een systeem is waardoor ten minste de afgedankte startbatterijen of -accu’s, die hij op de markt heeft gebracht, kunnen worden ingezameld voor behandeling en recyclage.

 

Industriële batterijen

Stiga NV produceert loodzuur batterijen. Wij zijn verplicht om afgedankte industriële batterijen die aan een eindgebruiker worden geleverd, terug te nemen voor verwerking en recyclage.

Als een van onze klanten, of in bepaalde gevallen andere eindgebruikers, ons vragen om industriële batterijen terug te nemen, moeten zij contact met ons opnemen via webshop.be@stiga.com of telefonisch op 0032 51470121. Wij zullen de nodige regelingen treffen voor de terugname, de correcte behandeling en de recyclage van de afgedankte industriële batterijen.

 

Startaccu’s uit voertuigen

Stiga NV is verplicht om afgedankte startaccu's voor verwerking en recyclage in te zamelen bij de eindhouders, zoals herstelpunten, schroothandelaren, gemeentelijke voorzieningen, enz.

Als u wilt dat wij startaccu's terugnemen, neem dan contact met ons op via belgium.nl@support.stiga.com of bel ons op 0032 51470121. Wij zullen de nodige regelingen treffen voor de inzameling, correcte verwerking en recyclage van de afgedankte accu's.

Als eindgebruiker van een startaccu kunt u de afgedankte accu's op verantwoorde wijze binnenbrengen bij een lokale inzamelpunt. Om uw dichtstbijzijnde recyclagepunt te vinden, gaat u naar https://www.bebat.be/nl/inzamelpunten

 

Draagbare batterijen

We willen de consumenten ook aanmoedigen om draagbare batterijen te recycleren en hen bewust te maken van de beschikbare inzamelmogelijkheden.

U kunt veel huishoudelijke batterijen recycleren, waaronder 6V, D, 9V, C, AA, AAA, knoopcellen, laptopbatterijen en mobiele telefoonbatterijen. Om uw dichtstbijzijnde inleverpunt te vinden, gaat u naar de website van Bebat https://www.bebat.be/nl/inzamelpunten.

Alle batterijproducenten in België zijn verplicht zich te laten registreren bij de overheid als onderdeel van een EU-initiatief om het inzamelen/recycleren van batterijen te vergroten en het storten/verbranden van startbatterijen, industriële en draagbare batterijen volledig te verbieden. Stiga B-NV is geregistreerd bij Bebat om ervoor te zorgen dat aan al onze eisen wordt voldaan.

Gratis verzending 
Voor bestellingen van meer dan 150 €

Gratis retourzending
binnen 14 dagen

Betalingen

Betaling in termijnen

Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.