Gratis verzending boven 150€

Gratis retourzending

Veilig betalen

Wij zijn de tuin experts

Macro of STIGA logo in HQ facade
Stiga Hoofdkantoor met groen gras aan de buitenkant

STIGA werd in 1934 in Zweden opgericht en heeft sindsdien van kwaliteit zijn sterke punt gemaakt. Als STIGA na 90 jaar een leider is in het ontwerp en de fabricage van een breed skala elektrisch aangedreven tuingereedschap, dan is dat ook te danken aan de passie voor innovatie die de oprichter Stig Hjelmquist, een geëngageerde ondernemer, heeft doorgegeven. Hij begon met de ontwikkeling van gereedschap dat mensen in staat stelt om van het leven en het werk in de buitenlucht te genieten en dat in heel Europa en daarbuiten te verspreiden. STIGA producten worden ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, ontworpen om te werken en gebouwd om lang mee te gaan.

STIGA gelooft in de kracht van de natuur, verlangt ernaar dat mensen zich ermee verbinden en zorg dragen voor hun stukje planeet, hoe groot of klein ook.

Macro van een bij die zich voedt met nectar uit een bloem.

Wij zijn ingenieurs met groene vingers en een hart voor tuinieren.

Bij STIGA gaan logica en magie hand in hand. Om van tuinieren een plezier te maken, combineren wij kennis en ervaring met menselijke warmte, ziel en emotie. Zo brengen we de verbeelding om verder te denken dan het vanzelfsprekende. Al deze ingrediënten samen onderscheiden ons van anderen. Daardoor zijn we een van de snelst groeiende hoveniersbedrijven in Europa geworden.

Het gezin geniet van de tuin met op de voorgrond de frontmaaier van STIGA.
Ons Doel

Innovatie en inspiratie bieden om mensen te helpen hun tuin in te creëren, te verzorgen en ervan te genieten door hoogwaardige en gebruiksvriendelijke machines te ontwerpen.

Blue x-ray van STIGA product
Hoe doen we dit

STIGA kan rekenen op de expertise van de ingenieurs met groene vingers die, gedreven door nieuwsgierigheid, kennis en ervaring, de nieuwste innovaties voor tuinonderhoud creëren.

Gratis verzending 
Voor bestellingen van meer dan 150 €

Gratis retourzending
binnen 14 dagen

Betalingen

Betaling in termijnen

Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.