Gratis verzending boven 150€

Gratis retourzending

Veilig betalen

Focus op STIGA-motoren die gemaakt zijn door STIGAFocus op STIGA-motoren die gemaakt zijn door STIGA

Motoren aangedreven door STIGA

Waarom STIGA?

Onze motoren zijn niet alleen ontworpen om qua stijl en afmetingen in STIGA-machines te passen.

De prestaties en koppelcurve van STIGA-motoren zijn speciaal ontwikkeld om te passen bij de machine waarin ze worden ingebouwd en het soort werk dat het moet doen.

Boven- en zijaanzicht van STIGA-motoren
Ontwikkeld voor tuinonderhoud

STIGA-motoren zijn ontworpen en getest om de beste maai- en opvangprestaties te garanderen, ongeacht hoe ruig het gras ook is.
STIGA-motoren verbeteren de prestaties van de machines omdat ze zijn ontworpen om de machine het beste te laten geven onder alle omstandigheden, bij elk soort gras.

Een uitgebreid assortiment

Er is een perfecte match voor elke STIGA-machine.
STIGA-loopmaaiers, frontmaaiers en tuintractoren zijn uitgerust met STIGA-motoren, zowel een- als tweecilinder.

Registreer uw nieuwe STIGA product uitgerust met een STIGA motor - of het nu een tuintractor, een frontmaaier of een loopmaaier is - en u krijgt een verlenging van de garantie op de motor met één jaar. Zo geniet zorgeloos van uw STIGA machine en uw tuin. De verlengende garantie op STIGA motoren is heel eenvoudig aan te vragen in enkele minuten:

• ga naar de pagina Productregistratie en volg de instructies

• laat het onderhoud aan uw machine altijd correct uitvoeren. U vindt het dichtstbijzijnde servicepunt in de Winkelzoeker

Lees alle STIGA Garantie-verlengingsvoorwaarden hier.

OPGELET! Registreer binnen 30 dagen na aankoopdatum om van de garantieverlenging te genieten.

REGISTREER NU

Hoe testen we onze motoren?

Alle STIGA-motoren ondergaan zeer strenge testprocedures om onze consumenten de best mogelijke betrouwbaarheid en werkervaring te bieden.
Motoren worden ontwikkeld en getest op koppel- en prestatiecurven. Duurzaamheid wordt zowel in het laboratorium getest, waarbij de weerstand die gewoonlijk door gras wordt gegenereerd gesimuleerd wordt, als op het veld.

Prestaties

Onze motoren zijn ontworpen om de maximale prestaties te bieden in realistische rmaaiomstandigheden. Ze zijn getest en ontwikkeld om het maximale koppel op gras te bereiken, met minimale daling in motortoerental.

Startbaarheid

Onze motoren starten snel en onmiddellijk, ook bij zeer lage temperaturen. Alle motoren zijn gecertificeerd om de eindgebruikers de best mogelijke startervaring te bieden.

Verbruik

Het brandstofverbruik wordt constant gemeten op het veld en op de testbank om de motoren af te stellen voor maximale efficiëntie. Al onze motoren worden getest en afgesteld om te voldoen aan de internationale standaardvereisten op het gebied van emissies.

Tweecilinder STIGA-motoren

Ontworpen door STIGA, gemaakt voor uitmuntendheid

Gemaakt om te presteren

Het ontwerp van het ventilatiesysteem - waaier, rooster en carter - maakt een uitstekende koeling mogelijk en zorgt ervoor dat het vermogen onder alle omstandigheden behouden blijft.

Minder uitstoot

Carburateurs met twee vaten zorgen voor nauwkeurige brandstofmeting, wat minder uitstoot en lagere brandstofkosten betekent.

Eenvoudiger dan ooit

De behuizing en het ontwerp van de motoren zorgen ervoor dat routineonderhoud snel en zonder gedoe gaat. Door een speciale oliestop kan de gebruikt snel, eenvoudig en schoon zelf de olie verversen.

U kunt vertrouwen op een STIGA-motor

Dankzij het gebruik van componenten van de hoogste kwaliteit, zoals gietijzeren cilinderhulzen en Stellite-uitlaatkleppen, worden deze motoren gekenmerkt door hun rotsvaste betrouwbaarheid.

Gratis verzending 
Voor bestellingen van meer dan 150 €

Gratis retourzending
binnen 14 dagen

Betalingen

Betaling in termijnen

Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.