Gratis verzending boven 150€

Gratis retourzending

Gemakkelijk betalen met Klarna

Draadloos tuingereedschap - elektrisch of met accu: klaar voor iets nieuws!

Draadloos tuingereedschap blinkt uit in gebruiksgemak. Elektrische tools zijn stil, milieuvriendelijk en hebben weinig onderhoud nodig. Ze helpen je om heel wat klussen in de tuin tot een goed einde te brengen.

Voor elke toepassing is er een geschikte machine !

Een mooie tuin herken je aan een mooie afwerking. Dat is snel, eenvoudig en met plezier in orde gebracht met een elektrische of draadloze tuinmachine.

Als je het idee leuk vindt om op een efficiënte en stille manier je haag bij te knippen, dan is een accuheggenschaar de perfecte assistent! De motor werkt niet alleen stil, bovendien produceert deze geen storende en vervuilende uitstootgassen. Als extra pluspunt heb je geen beperkingen door een elektrisch snoer. Je werkt dus in alle vrijheid en geniet van een aangename werking.

haag snoeien snel en eenvoudig met STIGA haagschaar

Onze keuze: STIGA SHT 500 AE. Deze heggenschaar is uitgerust met een premium 48 volt lithium-ion batterij en een lang zwaard. Dankzij de lange snoeilengte is deze draadloze topper geschikt voor bijna elk soort haag en struik. Het verstelbare handvat achteraan kan 180 ° worden gedraaid. Je wisselt eenvoudig van stand om horizontaal, verticaal of diagonaal te snoeien. Zo bewerk je zowel de bovenkant als de zijkant van heggen in een natuurlijke en comfortabele lichaamshouding.

STIGA accu heggenschaar is stil en milieuvriendelijk

Wil je zowel hoog gras rond bomen, onkruid in de berm en de kanten van het gazon maaien? Ga dan voor een bosmaaier. Een accubosmaaier is ook de geschikte machine om dichte begroeiing op hellend terrein en moeilijk bereikbare plaatsen aan te pakken.

Onze aanbeveling: de gloednieuwe draadloze bosmaaier SBC 500 AE met 48V accu. Dit toestel is uitgerust met een draadspoel om gras te maaien. Het meegeleverde mes is geschikt om netels, kreupelhout en andere dichte begroeiing en onkruid te maaien. Je geniet van alle gekende voordelen van batterijvermogen – minimaal onderhoud, geen storend lawaai voor jou en je buren, geen vieze uitlaatgassen en geen verlengsnoer.

STIGA accu bosmaaier is gemakkelijk te gebruiken voor snel maaien en trimmen

Bladeren, klein snoeiafval, grassnippers en ander tuinafval kun je snel en efficiënt verzamelen met een accubladblazer. Blaas het allemaal bij elkaar en composteer het tot waardevolle mulch voor je tuin.

Een aanrader: SAB 500 AE. Een draadloze bladblazer die erg krachtig en toch licht is en goed in de hand ligt. Met deze gebruiksvriendelijke, batterijaangedreven machine maakt je in een mum van tijd tuinpaden, de oprit, het terras of je patio vrij van bladeren en ander vuil.

STIGA accu bladblazer is perfect om bladeren weg te blazen en je tuin schoon en gezond te houden

Een extra tip: als je twee of meer accumachines koopt, kun je de accu onderling gebruiken. Kies machines met hetzelfde voltage (24 volt of 48 volt) en geniet van een extra lange werktijd. Je bespaart ook heel wat geld, omdat je dezelfde batterij in al je tuinmachines kunt gebruiken en geen 3 verschillende batterijen hoeft te kopen.

Ongeacht welke accumachine je koopt voor je tuin, kun je er zeker van zijn dat je nooit meer terug zult willen naar tuingereedschap met benzinemotor. Geniet dus mee van de meest aangename manier om een perfecte buitenruimte te creëren en ga voor batterijvermogen!

#STIGA #accu #draadloos #tuinmachines

Producten in dit artikel
SBC 500 AE
Accu bosmaaier
Maaibreedte
38 cm
Vermogen
0.5 kW
Type handgreep
Ronde beugel
€ 239,00
Niet online beschikbaar
SHT 500 AE
Accu heggenschaar
Afstand tussen tanden
27 mm
Snijlengte
51 cm
Vermogen
0.42 kW
€ 179,00
Binnenkort beschikbaar
SAB 500 AE
Accu bladblazer
Maximale luchtsnelheid
55 m/s
Maximaal luchtvolume
11.28 m³/min
Gewicht product
3.1 kg
€ 139,00
Niet online beschikbaar
Accessories in this article
SBT 540 AE
Accu
€ 149,00
SBT 550 AE
Accu
€ 179,00
Share on Facebook Share on Linkedin
Abonneer u op de nieuwsbrief

Gratis verzending 
Voor bestellingen van meer dan 150 €

Gratis retourzending
binnen 14 dagen

Betalingen

Veilig betalen

Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.