Draadloos tuingereedschap - elektrisch of met accu: klaar voor iets nieuws!

Draadloos tuingereedschap blinkt uit in gebruiksgemak. Elektrische tools zijn stil, milieuvriendelijk en hebben weinig onderhoud nodig. Ze helpen je om heel wat klussen in de tuin tot een goed einde te brengen.

Voor elke toepassing is er een geschikte machine !

Een mooie tuin herken je aan een mooie afwerking. Dat is snel, eenvoudig en met plezier in orde gebracht met een elektrische of draadloze tuinmachine.

Als je het idee leuk vindt om op een efficiënte en stille manier je haag bij te knippen, dan is een accuheggenschaar de perfecte assistent! De motor werkt niet alleen stil, bovendien produceert deze geen storende en vervuilende uitstootgassen. Als extra pluspunt heb je geen beperkingen door een elektrisch snoer. Je werkt dus in alle vrijheid en geniet van een aangename werking.

haag snoeien snel en eenvoudig met STIGA haagschaar

Onze keuze: STIGA SHT 500 AE. Deze heggenschaar is uitgerust met een premium 48 volt lithium-ion batterij en een lang zwaard. Dankzij de lange snoeilengte is deze draadloze topper geschikt voor bijna elk soort haag en struik. Het verstelbare handvat achteraan kan 180 ° worden gedraaid. Je wisselt eenvoudig van stand om horizontaal, verticaal of diagonaal te snoeien. Zo bewerk je zowel de bovenkant als de zijkant van heggen in een natuurlijke en comfortabele lichaamshouding.

STIGA accu heggenschaar is stil en milieuvriendelijk

Wil je zowel hoog gras rond bomen, onkruid in de berm en de kanten van het gazon maaien? Ga dan voor een bosmaaier. Een accubosmaaier is ook de geschikte machine om dichte begroeiing op hellend terrein en moeilijk bereikbare plaatsen aan te pakken.

Onze aanbeveling: de gloednieuwe draadloze bosmaaier SBC 500 AE met 48V accu. Dit toestel is uitgerust met een draadspoel om gras te maaien. Het meegeleverde mes is geschikt om netels, kreupelhout en andere dichte begroeiing en onkruid te maaien. Je geniet van alle gekende voordelen van batterijvermogen – minimaal onderhoud, geen storend lawaai voor jou en je buren, geen vieze uitlaatgassen en geen verlengsnoer.

STIGA accu bosmaaier is gemakkelijk te gebruiken voor snel maaien en trimmen

Bladeren, klein snoeiafval, grassnippers en ander tuinafval kun je snel en efficiënt verzamelen met een accubladblazer. Blaas het allemaal bij elkaar en composteer het tot waardevolle mulch voor je tuin.

Een aanrader: SAB 500 AE. Een draadloze bladblazer die erg krachtig en toch licht is en goed in de hand ligt. Met deze gebruiksvriendelijke, batterijaangedreven machine maakt je in een mum van tijd tuinpaden, de oprit, het terras of je patio vrij van bladeren en ander vuil.

STIGA accu bladblazer is perfect om bladeren weg te blazen en je tuin schoon en gezond te houden

Een extra tip: als je twee of meer accumachines koopt, kun je de accu onderling gebruiken. Kies machines met hetzelfde voltage (24 volt of 48 volt) en geniet van een extra lange werktijd. Je bespaart ook heel wat geld, omdat je dezelfde batterij in al je tuinmachines kunt gebruiken en geen 3 verschillende batterijen hoeft te kopen.

Ongeacht welke accumachine je koopt voor je tuin, kun je er zeker van zijn dat je nooit meer terug zult willen naar tuingereedschap met benzinemotor. Geniet dus mee van de meest aangename manier om een perfecte buitenruimte te creëren en ga voor batterijvermogen!

#STIGA #accu #draadloos #tuinmachines

Producten in dit artikel
SHT 500 AE
Accu heggenschaar
139,00 €
Gelijkaardige berichten over STIGA innovaties
Een veelzijdige zitmaaier het hele jaar door - zelfs in de winter

De compacte en wendbare STIGA Park frontmaaier is een erg veelzijdige machine die je makkelijk uitrust met tal van handige accessoires. Zo gebruikt je jouw zitmaaier het hele jaar door voor moeiteloos tuinieren. In het ruime aanbod accessoires kies je onder meer uit veegborstels, sneeuwschuiven, een verticuteermachine, een klepelmaaier, aanhangwagens, een strooimachine en meer. Jouw frontmaaier is dus meer dan een grasmaaier. Ontdek hier hoe je dat krachtige werkpaard in elk seizoen inzet. Zelfs in de winter!

MEER WETEN
3 handige weetjes over STIGA hogedrukreinigers

Als je overweegt om een hogedrukreiniger te kopen, dan zijn er een aantal dingen waar je beter rekening mee houdt. De belangrijkste is zeker het doel: waar wil je het voor gebruiken?

MEER WETEN
10 goede redenen voor een robot grasmaaier

Twijfel je tussen een traditionele grasmaaier, zitmaaier of robotmaaier? Dan geven we je 10 redenen waarom je misschien beter voor een die laatste kiest. Het is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je gazon.

MEER WETEN
Grasmaaier: maaidek en prestaties

Wanneer je een grasmaaier wilt kopen, moet je met veel dingen rekening houden. Het oppervlak dat je moet maaien, de functies van de machine, de grootte van de opvangzak, het gewicht, etc. En het materiaal van het chassis is zeker een van de belangrijkste punten.
Het maaidek is het deel van de grasmaaier waarin het maaimes zich bevindt. De grootte en vorm bepalen de maaiprestaties, het opvangresultaat, de kwaliteit van de mulching, maar ook de maaibreedte.

MEER WETEN
Trimmer of bosmaaier : kies het geschikte gereedschap

Bosmaaiers en trimmers hebben alvast één ding gemeen : ze komen daar waar je met de grasmaaier niet bij kunt. Maar ze verschillen ook: zowel qua kracht als qua gewicht. De lichte trimmer is ontworpen voor de afwerking, de zwaardere bosmaaier voor het zwaardere werk zoals maaien van overwoekerd terrein.

MEER WETEN
Share on Facebook Share on Linkedin
Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.