Gratis verzending boven 150€

Gratis retourzending

Veilig betalen

De wendbaarste zitmaaier met deelbare accu's.

De STIGA Swift is de eerste zitmaaier die op uitwisselbare ePower 48V batterijen werkt.

Deelbare energie

Swift is de enige zitmaaier die zijn accu's deelt met een hele reeks STIGA-tuingereedschappen. De 48V ePower batterijen kunnen op alle handgereedschappen van de Series 3, 5, 7 en 9 gebruikt worden. Zo kunt u uw tuin op een volledig nieuwe manier verzorgen, ongeacht het seizoen.

Krachtig

Swift wordt aangedreven door 4 uitneembare STIGA ePower accu's voor een langere werktijd en een langere levensduur. Ze hebben tests doorstaan die vijf keer intensiever zijn dan de industriële standaard. U mag er dus gerust in zijn dat u de hoogste kwaliteit krijgt op vlak van prestaties, betrouwbaarheid en langdurige batterijgezondheid.


Wendbaar

Swift is ontworpen voor complexe gazons. Met een breedte van slechts 73,5 cm kan hij probleemloos smalle paden aan. Zijn korte draaicirkel komt dicht bij obstakels, terwijl de korte wielbasis er behendig omheen stuurt om de machine niet te beschadigen. Dit alles maakt van de Swift een plezier om te gebruiken.

Beter maaien. Minder geluid.

Het maaidek van de Swift met 72 cm werkbreedte is volledig herontworpen op vlak van interne geometrie en materialen - voor betere maairesultaten, opvangprestaties en geluidsniveau. Uitgerust met twee nieuwe messen, die smaller korter en energie-efficiënter zijn, wordt er meer gras opgevangen in minder tijd - voor een perfect resultaat bij elke maaibeurt.

Details van de messen van de STIGA Swift van onder gezien, die in het rood de weg op het gazon tonen
Efficiëntere grasopvang

De nieuwe positionering van de opvangtunnel van de Swift - recht in het midden van de machine - zorgt in combinatie met de messen en het maaidek voor minder energieverlies en een efficiëntere opvang, voor beter en compacter gevulde opvangzak.

Verbonden

Swift is uitgerust met een Bluetooth module die verbinding maakt tussen het elektronische brein van de machine en uw smartphone via de STIGA.GO app. Hiermee ziet u realtime informatie tijdens het maaien en plant u oplaadbeurten en onderhoud.

Eenvoudig

Dankzij de STIGA One Pedal Drive technologie start u de Swift met één knop en rijdt u ermee met één voet. U heeft bovendien weinig kracht nodig om het stuur te draaien. Probeer het en u zal aangenaam verrast zijn. Meer nog, dankzij de aansluiting voor een tuinslang en IP65 beschermingsgraad van het maaidek gaat het schoonmaken snel en eenvoudig met water.

Een plezier om te gebruiken

Swift is ergonomisch ontworpen om maximaal comfort en veiligheid te garanderen voor elke gebruiker, ongeacht uw grootte. De platte voetsteun en lage zitpositie zorgen voor een gemakkelijke opstap. Het lage zwaartepunt verbetert de wendbaarheid en veiligheid - zodat u vrij bent om te genieten van het rijplezier.

Wees wendbaar ...
Zijaanzicht van de STIGA Swift zitmaaier
Een man zit op een STIGA elektrische tractor in zijn tuinEen man zit op een STIGA elektrische tractor in zijn tuin

Grotere tuin?

STIGA tuintractoren zijn ideaal voor een groot grasoppervlak met één laadbeurt.
Zijaanzicht van een STIGA accu grasmaaierZijaanzicht van een STIGA accu grasmaaier

Kleinere tuin?

STIGA accumaaiers geven topresultaten voor uw behoeften!

De grootte van uw gazon weten? Meet het hier eenvoudig online!

Gratis verzending 
Voor bestellingen van meer dan 150 €

Gratis retourzending
binnen 14 dagen

Betalingen

Betaling in termijnen

Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.