Zásady používání souborů cookie

Naše webové stránky používají soubory cookie, abychom pro vás zajistili jejich kvalitní služby. Společnost Stiga přisuzuje vašemu soukromí nejvyšší důležitost; proto vás chceme pomocí těchto zásad informovat o tom, jaké soubory cookie jsou používány a jak s nimi nakládat.

1 - Kdo je správcem údajů?


Správcem údajů je společnost Stiga S.p.A. (“Stiga”), se sídlem na adrese 31033 Castelfranco Veneto (TV), Itálie, via del Lavoro 6. Společnost Stiga má pověřence pro ochranu údajů (“POU”), kterého můžete kontaktovat, pokud chcete uplatnit vaše práva anebo požaduje další informace, na této adrese: STIGA S.p.A, DPO office, via del Lavoro 6, 31033 Castelfranco Veneto, Itálie; e-mail: dpo@stiga.com

 

2 - Co je cookie?


Když navštívíte webové stránky, tyto stránky mohou ukládat nebo získávat informace o vašem prohlížeči, to většinou pomocí souborů cookie.
„Cookie“ je krátký textový soubor s informacemi v rozsahu několika bitů (řetězce písmen a čísel); když navštívíte webové stránky, tento textový soubor se přenese ze serveru do prohlížeče a následně prohlížečem uloží. Příslušné ID se potom posílá zpět, když prohlížeč opět požaduje tuto stránku ze serveru.
Informace získávané souborem cookie se mohou týkat vás, vašich preferencí, vašeho zařízení, nebo mohou být využité tak, aby stránka fungovala způsobem, který očekáváte.
Cookies (tj. soubory cookie) obvykle neobsahují informace, které by umožnily vaši osobní identifikaci, ale mohou vám zajistit využívání webových stránek přizpůsobené podle vašich preferencí. Avšak je možné, že poskytovatel cookie (tj. souboru cookie) spojí osobní údaje, které o vás uložil, s informacemi uloženými v cookies.

 

3 - Různé druhy cookies

 

Cookies první osoby / třetí osoby
Cookies mohou být instalovány provozovatelem webových stránek, které uživatel právě navštěvuje (“cookies první osoby”) nebo jinými webovými stránkami (“cookies třetí osoby”).


Dlouhodobé (trvalé) cookies / krátkodobé (relační) cookies
Existují cookies, jež jsou trvale uložené v zařízení uživatele, dokud nevyprší přesně stanovená doba nebo dokud nejsou vymazány uživatelem (“dlouhodobé cookies”) a naopak cookies, jež se automaticky vymažou, když končí prohlížení nebo když se zavře prohlížeč (“krátkodobé cookies”).


Technické cookies

Technické cookies jsou cookies, jež se používají výhradně za účelem provedení elektronické komunikace nebo jsou nezbytně nutné, aby poskytovatel elektronické služby mohl poskytnout službu, kterou výslovně požaduje uživatel.
Technické cookies je možné rozdělit do těchto skupin:
• cookies při prohlížení a relační cookies: tyto cookies zaručují běžné procházení a používání webových stránek (např. umožňují přístup do oblastí s omezením);
• analytické cookies: tyto cookies umožňují provozovatelům webových stránek anonymně sledovat způsob používání webových stránek návštěvníky pro statistické účely a průzkum a umožňují jim optimalizovat fungování stránek a nabízet lepší prohlížení;
• funkční cookies: tyto cookies umožňují uživateli prohlížení jako funkci na základě určitých předem určených kritérií (např. jazyk) s cílem zlepšit nabízenou službu.
Tyto cookies jsou nezbytné pro správnou funkci webových stránek a nejsou používány pro žádné další účely.
Pro použití těchto cookies váš předchozí souhlas NENÍ NUTNÝ.


Profilovací cookies
Naše webové stránky dále používají profilovací cookies, které může nastavit společnost Stiga nebo třetí osoby.
Cílem profilovacích cookies je vytvoření profilů uživatelů. Používají se pro zasílání reklamních zpráv na základě preferencí uživatele, zmapovaných během procházení stránek daným uživatelem. Webové stránky mohou fungovat bez nich, aniž by jakýmkoliv způsobem uživatele při prohlížení stránek rušily.
Pro použití těchto cookies váš předchozí souhlas JE NUTNÝ.

 

4 - Které cookies používáme na těchto webových stránkách


Zde najdete přehled cookies, jež jsou používané na těchto webových stránkách, společně s vysvětlením, jak jsou používány.

 

Magento 2.X Default Cookies

Type Name Purpose Duration
Requested Functionality Cookies add_to_cart (Used by Google Tag Manager) Captures the product SKU, name, price and quantity removed from the cart, and makes the information available for future integration by third-party scripts,  1 hour
Requested Functionality Cookies guest-view Stores the Order ID that guest shoppers use to retrieve their order status.  1 hour
Requested Functionality Cookies login_redirect Preserves the destination page the customer was navigating to before being directed to log in.  1 hour
Requested Functionality Cookies  mage-banners-cache-storage Stores banner content locally to improve performance.  1 hour
Requested Functionality Cookies  mage-messages Tracks error messages and other notifications that are shown to the user, such as the cookie consent message, and various error messages, The message is deleted from the cookie after it is shown to the shopper.  1 hour
Requested Functionality Cookies  mage-translation-storage  Stores translated content when requested by the shopper.  1 hour
Requested Functionality Cookies  product_data_storage  Stores configuration for product data related to Recently Viewed / Compared Products.  1 hour
Requested Functionality Cookies  recently_compared_product  Stores product IDs of recently compared products.  1 hour
Requested Functionality Cookies  recently_compared_product_previous Stores product IDs of previously compared products for easy navigation.  1 hour
Requested Functionality Cookies  recently_viewed_product Stores product IDs of recently viewed products for easy navigation.  1 hour
Requested Functionality Cookies  recently_viewed_product_previous Stores product IDs of recently previously viewed products for easy navigation.  1 hour
Requested Functionality Cookies  remove_from_cart (Used by Google Tag Manager) Captures the product SKU, name, price and quantity added to the cart, and makes the information available for future integration by third-party scripts.  1 hour
Requested Functionality Cookies  stf Records the time messages are sent by the SendFriend (Email a Friend) module.  1 hour
Session Cookies  X-Magento-Vary Configuration setting that improves performance when using Varnish static content caching.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies amz_auth_err (Used by Amazon Pay) Value “1’ indicates an authorization error.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies  amz_auth_logout (Used by Amazon Pay) Value “1” indicates that the user should be logged out.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies form_key A security measure that appends a random string to all form submissions to protect the data from Cross-Site Request Forgery (CSRF).  1 hour
Persistent Customization Session Cookies mage-cache-sessid The value of this cookie triggers the cleanup of local cache storage. When the cookie is removed by the backend application, the Admin cleans up local storage, and sets the cookie value to “true.”  1 hour
Persistent Customization Session Cookies mage-cache-storage Local storage of visitor-specific content that enables ecommerce functions.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies mage-cache-storage-section-invalidation Forces local storage of specific content sections that should be invalidated.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies persistent_shopping_cart Stores the key (ID) of persistent cart to make it possible to restore the cart for an anonymous shopper.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies private_content_version Appends a random, unique number and time to pages with customer content to prevent them from being cached on the server.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies section_data_ids Stores customer-specific information related to shopper-initiated actions such as display wish list, checkout information, etc.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies store Tracks the specific store view / locale selected by the shopper.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies  user_allowed_save_cookie Indicates whether a customer allowed to use cookies  12 months
Session Cookie  mage-translation-file-version -  -
Session Cookie  searchsuiteautocomplete -  -

 

Za instalování profilovacích a analytických cookies, cookies využívaných pro přesměrování (retargeting) a cookies sociálních médií, jež patří třetím osobám anebo za jiné aktivity, jež souvisejí s takovými cookies, včetně získání a zpracování informací, mají odpovědnost příslušné třetí osoby. Pokud chcete získat více informací o těchto cookies a třetích osobách, jež mohou mít přístup k získaným informacím nebo o možnostech jejich blokování, seznamte se s příslušnými zásadami ochrany soukromí nebo způsobem blokování cookies těchto třetích osob kliknutím na odkazy, jež jsou uvedeny níže.

 

Cookies služby Google Analytics

Google Universal Analytics - JavaScript Libraries: gtag.js a analytics.js

Type Name Purpose Duration Privacy Policy
Google Universal Analytics Cookies _ga Distinguishes visitors to your site.  2 years  link
Google Universal Analytics Cookies _gid Distinguishes visitors to your site.  24 hours  link
Google Universal Analytics Cookies gat Used to throttle request rate.  1 minute  link
Google Universal Analytics Cookies dc_gtm_<property-id> Throttles request rate when Google Analytics is deployed with Google Tag Manager.  1 minute  link
Google Universal Analytics Cookies AMP_TOKEN Contains a token that can be used to retrieve a Clilent ID from AMP Client ID service. Other possible values include opt-out, inflight request or an error retrieving a Client ID from  AMP Client ID service.  30 seconds to 1 year  link
Google Universal Analytics Cookies _GAC_<property-id> Contains campaign-related information for the user. Google AdWords conversion tags read this cookie if Google Analytics is linked to your AdWords account.  90 days  link
Persistent Cookie _gat_<property-id> Performance  -  link
Persistent Cookie OTZ Google analytics cookie used for website traffic infos  30 days  link

 

Browser Cookies

To provide the Facebook Services, we store cookies on your browser. Below, you can find more information about the cookies that we use. The cookies we use include session cookies, which are deleted when you close your browser, and persistent cookies, which stay on your browser until they expire or you delete them. We occasionally make changes, so the specific cookies we’re using may vary from what's described below.

 

Last update: December 12, 2018


Persistent Cookies

 

Authentication

 

Name Expiration Contents Purpose
lu 2 years User ID and miscellaneous log in information (e.g., number of logins per account, state of the "remember me" check box, etc.) Used to record whether the person chose to remain logged in
xs 90 days Session ID, creation time, authentication value, secure session state, caching group ID Used in conjunction with the c_user cookie to authenticate your identity to Facebook
c_user 90 days User ID Used in conjunction with the xs cookie to authenticate your identity to Facebook
m_user 90 days Email, User ID, authentication value, version, user agent capability, creation time, Facebook version indicator Used to authenticate your identity on Facebook's mobile website
pl 90 days Y/N Used to record that a device or browser logged in via Facebook platform
dblc 2 years  Login authentication values Used to enable device-based logins
aks 30 days  Account kit access token Determines the login state of a person visiting accountkit.com
aksb 30 minutes  Request time value/span> Authenticates logins using Account Kit
sfau 1 day Encrypted user ID, contact point, time stamp, and other login information Optimizes recovery flow after failed login attempts

 

Security, Site and Product Integrity

 

Name Expiration Contents Purpose
ick 2 years Encryption key Stores an encryption key used to encrypt cookies
s 90 days Digital signature and time stamp Used to indicate the last time a person entered his or her password
datr 2 years Browser identifier and time stamp Identifies browsers for purposes of security and site integrity, including for account recovery, and identification of potentially compromised accounts.
sb 2 years Browser identifier and time stamp Identifies browser for login authentication purposes

 

Advertising and Measurement

 

Name Expiration Contents Purpose
fr 90 days User and browser ID; time stamp; miscellaneous other data Facebook’s primary advertising cookie, used to deliver, measure, and improve the relevancy of ads.
oo 5 years 1 or 0 Used to record advertising opt outs
ddid 2 years Browser identifier and time stamp Identifies browsers for purposes of security and site integrity, including for account recovery, and identification of potentially compromised accounts.
_fbc 2 years Browser identifier and time stamp Identifies browser for login authentication purposes
_fbp 2 years Browser identifier and time stamp Identifies browser for login authentication purposes
spin - - facebook cookie
cto_lwid - - .doubleclick.net cookie
__ncuid - - .doubleclick.net cookie
1P_JAR - - .google.com cookie
ANID - - .google.com cookie
APISID - - .google.com cookie
CONSENT - - .google.com cookie
HSID - - .google.com cookie
IDE - - .doubleclick.net cookie
NID - - .google.com cookie
SAPISID - - .google.com cookie
SIDCC - - .google.com cookie
SSID - - .google.com cookie
SID - - .google.com cookie
DSID - - .doubleclick.net cookie
ANID - - .google.com cookie

 

Site Features and Services

 

Name Expiration Contents Purpose
dpr 7 days Numeric value between 1 and 2 indicating device pixel ratio Allows delivery of optimal experience for user's screen.
gu session Serialized ID based on large random secret Allows for guest payments, cart updates, and view order history
lh 7 days List of locales used on the browser Used to improve the user experience on shared computers
locale 7 days Locale Identifies the country and chosen language of the last logged in user of the browser or the international domain used to access Facebook
sb 2 years Browser identifier and time stamp Used to improve friend suggestions
shopping_cart session Serialized ID based on large random secret Allows for FB to keep track of all the items a customer is looking to purchase
wd 7 days Screen or window dimensions Allows delivery of optimal experience for user's screen

 

Performance

 

Name Expiration Contents Purpose
js_ver 7 days Count of days Records the age of Facebook javascript files.
rc 7 days Numeric value between 1 and 20 Used to optimize site performance for advertisers

 

 

Analytics and Research

 

Name Expiration Contents Purpose
campaign_click_url 30 days URL Records the Facebook URL that an individual landed on after clicking on an ad promoting Facebook

 

 

Session Cookies

Category Name
Authentication Checkpoint, lp, JSESSIONID, PHPSESSID
Security, Site and Product Integrity hckd, sfiu, ar, av, dnonce
Site Features and Services noscript, m_ts, next, next_path, presence, rdir, i_user, i_key, i_id
Performance m_pixel_ratio, p, sW, wd, a11y
Analytics and Research act, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref, reg_uniqid, x-referer, x-src

 

 Google Analytics

We also set cookies from the Facebook.com domain that work with the Google Analytics service to help us understand how businesses use Facebook's developer sites. These cookies have names like __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __qca, and _ga.

 

Third Party Websites and Apps

Our business partners may also choose to share information with Facebook from cookies set in their own websites' domains. Specifically, cookies named _fbc or _fbp may be set on the domain of the FB business partner whose site you're visiting. Unlike cookies that are set on Facebook's own domains, these cookies don't send data to Facebook when you're on a site other than the one on which they were set. They serve the same purposes as cookies set in Facebook's own domain, which are to personalize content, tailor and measure ads, provide analytics, and a safer experience, as set out in full in our Cookies Policy.

* Nadále platí, že zatímco udělený souhlas, který se týká profilovacích cookies, se po uplynutí 12 měsíců od jeho obdržení považuje za neplatný, souhlasy udělené za účelem prokázání dodržení zákona můžeme evidovat po příslušnou dobu podle zákona o promlčení.

 

5 - Interakce se sociálními sítěmi a externími platformami

 

Na našich webových stránkách se používají sociální pluginy pro Facebook, Google, YouTube, Instagram, Pinterest a jiné, a to tak, že je zobrazena ikona pro každou z těchto sociálních sítí a jiných externích platforem.
Kliknutím na tyto ikony se připojíte na sociální sítě a jiné externí platformy. Pro připojení a informace získané přes naše webové stránky v každém případě platí nastavení soukromí uživatele, jež se týká příslušné sociální sítě nebo externí platformy; nemáme žádný vliv na rozsah údajů, jež sociální sítě a externí platformy získávají pomocí tohoto tlačítka.
Pokud chcete získat více informací o cookies a jiných údajích, jež jsou případně těmito sociálními sítěmi a jinými externími platformami získávány, seznamte se s příslušnými zásadami ochrany soukromí, které najdete na těchto odkazech:
Facebook
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Prvním odhlášením ze stránek vašich sociálních sítí a externích platforem a vymazáním cookies, jež byly nastaveny, můžete zabránit tomu, aby o vás byly získávány informace během vaší návštěvy našich webových stránek.

 

6 - Jak nakládat s cookies

 

Všeobecné informace
Můžete se rozhodnout, zda chcete povolit, aby byly cookies instalovány nebo ne, pomocí nastavení vašeho prohlížeče.
Avšak když zakážete jeden nebo více souborů technických cookies, v důsledku toho mohou být některé funkce těchto stránek znemožněny (zejména cookies při prohlížení jsou nezbytné pro správné provádění základních funkcí webových stránek).
Můžete se svobodně rozhodnout zablokovat nastavení profilovacích cookies společnosti Stiga nebo zrušit dříve udělený souhlas, aniž by to pro vás mělo vliv na možnost navštívit naše webové stránky a dostat se k příslušnému obsahu.
Konfigurace prohlížeče, jež se týká této volby, můžete sledovat a upravovat v panelu nastavení vašeho prohlížeče. Vyberte si z níže uvedených prohlížečů ten váš a získejte informace, jak je možné změnit příslušná nastavení cookies.
Chrome
Firefox
Internet Explorer
Opera
Safari

Pokud máte zájem o další informace týkající se této záležitosti, můžete je získat na této adrese: http://www.youronlinechoices.com

 

Cookies třetích osob a profilovací cookies
Pro použití cookies třetích osob a profilovacích cookies je nutný váš souhlas. Proto, když navštívíte naše webové stránky, se zobrazí upozornění (banner), že (i) naše webové stránky používají profilovací cookies, které patří nám nebo třetím osobám a že (ii) když zavřete toto upozornění kliknutím na tlačítko “SOUHLASÍM” budete pokračovat v prohlížení kliknutím na kteroukoliv položku webových stránek mimo toto upozornění nebo navštívíte jiné oblasti webových stránek, vyjádříte tím svůj souhlas s použitím těchto cookies.
Váš souhlas (pokud ho udělíte) budeme sledovat pomocí dedikovaného technického cookie. Z tohoto důvodu, když naše webové stránky v budoucnosti navštívíte znovu, se upozornění o používání cookies již nebude zobrazovat. Pokud se rozhodnete vymazat technické cookies, nezapomeňte, že ztratíme přehled o vašem souhlasu, a proto se při vaší příští návštěvě našich webových stránek upozornění o používání cookies znovu zobrazí.
Můžete se kdykoliv svobodně rozhodnout zablokovat nastavení cookies třetí osoby a profilovacích cookies nebo zrušit dříve udělený souhlas, aniž by to mělo vliv na vaši možnost navštívit tyto webové stránky a dostat se k příslušnému obsahu.
Pokud chcete získat více informací o tom, jak to můžete udělat, pozorně si přečtěte zásady cookies třetí osoby, ke kterým se dostanete pomocí odkazů, jež jsou uvedeny v tabulce výše.

 

7. Uplatnění vašich práv

 

V souvislosti se zpracováním, které je popsáno v těchto zásadách používání souborů cookie, v souladu s články 15 až 21 Nařízení (EU) 2016/679 (“GDPR”)můžete uplatnit kterékoliv z práv, jež jsou popsána v tomto článku. Jsou to zejména tato práva:


• Správa vašich informací - právo přístupu – článek 15 GDPR: právo získat od správce údajů potvrzení, zda vaše osobní údaje jsou nebo nejsou zpracovávány, a pokud ano, právo mít přístup k osobním údajům a mít tyto informace (rovněž na základě získání jejich kopie):
a) účel zpracování;
b) kategorie příslušných osobních údajů;
c) příjemci nebo kategorie příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou poskytnuty;
d) předpokládaná doba, po kterou budou osobní údaje uchovávány, nebo kritéria použitá pro určení této doby;
e) existence práva požádat správce o provedení změny nebo výmazu osobních údajů, práva na omezení zpracování osobních údajů, jež se týkají subjektu údajů a práva vznést námitku proti takovému zpracování;
f) právo podat stížnost orgánu dohledu;
g) zdroj osobních údajů, pokud osobní údaje nejsou získávány přímo;
h) existence automatického rozhodování, včetně profilování;


• Oprava nepřesných nebo neúplných informací - právo na opravu – článek 16 GDPR: právo požádat o opravu nepřesných osobních údajů nebo zápis nových údajů bez zbytečného odkladu;


• Výmaz - právo na výmaz – článek 17 GDPR: právo požádat správce o provedení výmazu vašich osobních údajů bez zbytečného odkladu v případě, že:
a) osobní údaje již nejsou nezbytné v souvislosti s účely, pro které byly získány nebo jinak zpracovány;
b) zrušíte váš souhlas a pro zpracování neexistuje žádný jiný právní titul;
c) vznesete námitku proti zpracování vašich osobních údajů na základě oprávněného důvodu;
d) osobní údaje byly zpracovány nezákonně;
e) osobní údaje musí být vymazány z důvodu splnění zákonné povinnosti;
f) osobní údaje byly získané v souvislosti s nabídkou služeb informační společnosti podle článku 8, první odstavec GDPR.
Pokud chcete, abychom vaše informace již dále nepoužívali, můžete požádat, abychom vaše osobní údaje vymazali. Upozorňujeme, že pokud požádáte o výmaz vašich osobních údajů, vaše osobní údaje můžeme uchovávat a používat v rozsahu, který je nezbytný pro účely splnění našich zákonných povinností, splnění povinnosti plněné ve veřejném zájmu, při plnění úřední povinnosti uložené správci údajů nebo za účelem určení, uplatnění nebo obhajoby právních nároků. Například vaše informace můžeme uchovávat pro daňové účely, zákonná hlášení a pro plnění povinností souvisejících s auditem.


• Omezení zpracování - právo na omezení zpracování – článek 18 GDPR: právo žádat, aby správce omezil zpracování, pokud:
a) zpochybníte přesnost osobních údajů, a to na dobu potřebnou k tomu, aby správce mohl přesnost těchto osobních údajů ověřit;
b) zpracování je nezákonné a odmítáte výmaz osobních údajů a místo toho žádáte o omezení jejich použití;
c) správce již osobní údaje nepotřebuje pro účely zpracování, ale vy je požadujete za účelem určení, uplatnění nebo obhajoby právních nároků;
d) vznesl/a jste námitku proti zpracování podle článku 21 první odstavec GDPR a čeká se na ověření, zda oprávněné důvody správce převažují nad vašimi oprávněnými důvody.


• Přístup k údajům a přenositelnost údajů - právo na přenositelnost – článek 20 GDPR: právo na získání osobních údajů, ve strukturované formě, běžně používané a čitelné automatickým zařízením, jež se vás týkají a jež byla poskytnuta správci údajů, a právo na jejich přenos jinému správci údajů bez jakékoliv překážky, pokud je základem pro zpracování souhlas a zpracování se provádí automatickými prostředky. Dále právo žádat, aby vaše osobní údaje byly přímo předány správcem údajů jinému správci údajů, pokud je to technicky proveditelné;


• Právo vznést námitku – článek 21 GDPR: právo vznést kdykoliv námitku proti aktivitám zpracování, jež se týká vašich osobních údajů na základě právního titulu oprávněného zájmu, včetně profilování, s výjimkou případu, kdy existují závažné oprávněné důvody, které převažují nad zájmy, právy a svobodami subjektu údajů, za účelem určení, uplatnění nebo obhajoby právních nároků.


• Stížnosti – právo podat stížnost příslušnému orgánu pro ochranu údajů, zasláním oznámení italskému dozorovému orgánu pro ochranu osobních údajů - Italian Data Protection Supervisory Authority, Piazza di Monte Citorio n. 121 - 00186 Roma, e-mail: protocollo@pec.gpdp.it.

Výše uvedená práva mohou být uplatněna kontaktováním společnosti Stiga a pověřence pro ochranu osobních údajů na kontaktních údajích, jež jsou uvedeny v předchozím bodu 1. Upozorňujeme, že před provedením dalšího úkonu na vaši žádost vás můžeme požádat o ověření vaší totožnosti.
Společnost Stiga se postará o vaši žádost a poskytne vám informace o aktivitách provedených na základě vaší žádosti bez zbytečného odkladu, v každém případě do jednoho měsíce od přijetí vaší žádosti.

Podle článku 12 GDPR je uplatnění vašeho práva jako subjektu údajů bezplatné. Avšak v případě prokazatelně neoprávněných nebo nepřiměřených požadavků může správce požádat o přiměřenou náhradu administrativních nákladů v souvislosti s vyřízením vašich požadavků nebo může splnění vaší žádosti odmítnout.