Cookie Policy

Vores websted bruger cookies for at forbedre din online-oplevelse. STIGA tillægger din ret til privatliv den yderste vigtighed; vi ønsker derfor med denne politik at informere dig om, hvilke cookies, der bruges, og hvorledes disse administreres.

 

1 - Hvem er den dataansvarlige?


Den dataansvarlige er STIGA S.p.A. (“STIGA”) med registreret kontor på adressen 31033 Castelfranco Veneto (TV), Italien, via del Lavoro 6. Den dataansvarlige har udpeget en databeskyttelsesrådgiver (“DPO”), som du kan kontakte for at udøve dine rettigheder samt for at anmode om yderligere oplysninger på følgende adresse: STIGA S.p.A, DPO office, via del Lavoro 6, 31033 Castelfranco Veneto, Italien; e-mail: dpo@stiga.com

 

2 - Hvad er en cookie?


Når du besøger et websted, kan dette gemme eller hente oplysninger på din browser, primært ved hjælp af cookies.
En cookie er en lille tekstfil, som overfører små informationsbidder (strenge bestående af bogstaver og tal); denne tekstfil transmitteres fra en server til en browser, når du besøger et websted, og gemmes så af browseren. Det tilhørende ID transmitteres så tilbage igen, hver gang browseren anmoder om en side fra serveren.
De oplysninger, som indhentes af cookies, kan omhandle dig, dine præferencer, din enhed eller bruges til at få webstedet til at fungere efter dine forventninger.
Cookies indeholder normalt ikke oplysninger, som er personligt identificerbare, men de kan give dig en mere personlig og behagelig web-oplevelse. Det er dog muligt, at cookie-leverandøren linker personlige oplysninger, som denne har gemt om dig, til de oplysninger, der er gemt i cookierne
.

 

3 - Forskellige typer af cookies

 

Førsteparts-/tredjepartscookies
Cookies kan installeres af udbyderen af det websted, brugeren besøger ("førstepartscookies"), eller af andre websteder ("tredjepartscookies").


Persistent cookies/sessionscookies

Der er cookies, som gemmes permanent på brugerens enhed, indtil de udløber eller slettes af brugeren (persistent cookies), eller cookies, som automatisk fjernes, hver gang browsersessionen på webstedet slutter, eller når browseren lukkes ned ("sessionscookies").

 

Tekniske cookies

Tekniske cookies er cookies, hvis eneste formål er at udføre den elektroniske kommunikation, eller som er strengt nødvendige for, at den elektroniske tjenesteudbyder kan levere den ydelse, brugeren specifikt har anmodet om.
Tekniske cookies kan inddeles i:

Browser- og sessionscookies: Disse cookies garanterer normal navigation på og brug af webstedet (tillader eksempelvis adgang til beskyttede områder);
Analysecookies: Disse cookies sætter webstedsoperatører i stand til anonymt at overvåge den metode, besøgende anvender til at bruge websiderne, til statistiske undersøgelsesformål, hvilket giver operatørerne mulighed for optimere webstedets funktion og tilbyde en bedre browser-oplevelse;
Funktionscookies: Disse cookies giver brugeren mulighed for at browse ud fra visse forud fastlagte kriterier (f.eks. sproget) for at forbedre den tilbudte tjeneste.
Disse cookies er nødvendige for, at webstedet kan fungere korrekt og anvendes ikke til yderligere formål. 
Dit forudgående samtykke ER IKKE NØDVENDIGT for brugen af disse cookies
.


Profileringscookies
Vores websted bruger ligeledes profileringscookies, som kan anbringes af enten STIGA eller af tredjeparter.
Profileringscookies har til formål at danne brugerprofiler. De anvendes til at sende reklamemeddelelser, som er i tråd med de præferencer, brugeren har vist i forbindelse med navigationen. Et websted kan fungere uden disse, uden at det på nogen måde forringer brugerens browser-oplevelse.
Dit forudgående samtykke ER NØDVENDIGT for brugen af disse cookies.

 

4 - De cookies vi anvender på dette websted


Nedenfor er der en liste med de cookies, der anvendes på dette websted, sammen med en forklaring på, hvordan hver af disse cookies bruges.

 

Magento 2.X Default Cookies

Type Name Purpose Duration
Requested Functionality Cookies add_to_cart (Used by Google Tag Manager) Captures the product SKU, name, price and quantity removed from the cart, and makes the information available for future integration by third-party scripts,  1 hour
Requested Functionality Cookies guest-view Stores the Order ID that guest shoppers use to retrieve their order status.  1 hour
Requested Functionality Cookies login_redirect Preserves the destination page the customer was navigating to before being directed to log in.  1 hour
Requested Functionality Cookies  mage-banners-cache-storage Stores banner content locally to improve performance.  1 hour
Requested Functionality Cookies  mage-messages Tracks error messages and other notifications that are shown to the user, such as the cookie consent message, and various error messages, The message is deleted from the cookie after it is shown to the shopper.  1 hour
Requested Functionality Cookies  mage-translation-storage  Stores translated content when requested by the shopper.  1 hour
Requested Functionality Cookies  product_data_storage  Stores configuration for product data related to Recently Viewed / Compared Products.  1 hour
Requested Functionality Cookies  recently_compared_product  Stores product IDs of recently compared products.  1 hour
Requested Functionality Cookies  recently_compared_product_previous Stores product IDs of previously compared products for easy navigation.  1 hour
Requested Functionality Cookies  recently_viewed_product Stores product IDs of recently viewed products for easy navigation.  1 hour
Requested Functionality Cookies  recently_viewed_product_previous Stores product IDs of recently previously viewed products for easy navigation.  1 hour
Requested Functionality Cookies  remove_from_cart (Used by Google Tag Manager) Captures the product SKU, name, price and quantity added to the cart, and makes the information available for future integration by third-party scripts.  1 hour
Requested Functionality Cookies  stf Records the time messages are sent by the SendFriend (Email a Friend) module.  1 hour
Session Cookies  X-Magento-Vary Configuration setting that improves performance when using Varnish static content caching.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies amz_auth_err (Used by Amazon Pay) Value “1’ indicates an authorization error.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies  amz_auth_logout (Used by Amazon Pay) Value “1” indicates that the user should be logged out.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies form_key A security measure that appends a random string to all form submissions to protect the data from Cross-Site Request Forgery (CSRF).  1 hour
Persistent Customization Session Cookies mage-cache-sessid The value of this cookie triggers the cleanup of local cache storage. When the cookie is removed by the backend application, the Admin cleans up local storage, and sets the cookie value to “true.”  1 hour
Persistent Customization Session Cookies mage-cache-storage Local storage of visitor-specific content that enables ecommerce functions.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies mage-cache-storage-section-invalidation Forces local storage of specific content sections that should be invalidated.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies persistent_shopping_cart Stores the key (ID) of persistent cart to make it possible to restore the cart for an anonymous shopper.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies private_content_version Appends a random, unique number and time to pages with customer content to prevent them from being cached on the server.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies section_data_ids Stores customer-specific information related to shopper-initiated actions such as display wish list, checkout information, etc.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies store Tracks the specific store view / locale selected by the shopper.  1 hour
Persistent Customization Session Cookies  user_allowed_save_cookie Indicates whether a customer allowed to use cookies  12 months
Session Cookie  mage-translation-file-version -  -
Session Cookie  searchsuiteautocomplete -  -

 

Installationen af profilerings-, omdirigerings-, analyse- og sociale medie-cookies tilhørende tredjeparter samt enhver anden aktivitet relateret til sådanne cookies, herunder indsamling og behandling af oplysninger, sker på sådanne tredjeparters ansvar. 
Hvis du ønsker at vide mere om sådanne cookies og de tredjeparter, som kan tilgå de indsamlede oplysninger, eller om hvordan du deaktiverer disse cookies, kan du læse de omtalte tredjeparters relevante politikker for beskyttelse af personlige oplysninger eller deaktiveringsprocedurer ved at klikke på de links, som er angivet nedenfor
.

 

Google Analytics Cookies

Google Universal Analytics - JavaScript Libraries: gtag.js and analytics.js

Type Name Purpose Duration Privacy Policy
Google Universal Analytics Cookies _ga Distinguishes visitors to your site.  2 years  link
Google Universal Analytics Cookies _gid Distinguishes visitors to your site.  24 hours  link
Google Universal Analytics Cookies gat Used to throttle request rate.  1 minute  link
Google Universal Analytics Cookies dc_gtm_<property-id> Throttles request rate when Google Analytics is deployed with Google Tag Manager.  1 minute  link
Google Universal Analytics Cookies AMP_TOKEN Contains a token that can be used to retrieve a Clilent ID from AMP Client ID service. Other possible values include opt-out, inflight request or an error retrieving a Client ID from  AMP Client ID service.  30 seconds to 1 year  link
Google Universal Analytics Cookies _GAC_<property-id> Contains campaign-related information for the user. Google AdWords conversion tags read this cookie if Google Analytics is linked to your AdWords account.  90 days  link
Persistent Cookie _gat_<property-id> Performance  -  link
Persistent Cookie OTZ Google analytics cookie used for website traffic infos  30 days  link

 

Browsercookies

For at kunne levere Facebook-tjenesterne lagrer vi cookies på din browser. Nedenfor finder du flere oplysninger om de cookies, vi anvender. De cookies, vi anvender, omfatter sessionscookies, som slettes, når du lukker din browser, og vedvarende cookies, som forbliver på din browser, indtil de udløber, eller du sletter dem. Fra tid til anden foretager vi ændringer, så de specifikke cookies, vi anvender, kan være forskellige fra dem, der er beskrevet nedenfor.

 

Seneste opdatering: 12. december 2018


Persistent Cookies

 

Authentication

 

Name Expiration Contents Purpose
lu 2 years User ID and miscellaneous log in information (e.g., number of logins per account, state of the "remember me" check box, etc.) Used to record whether the person chose to remain logged in
xs 90 days Session ID, creation time, authentication value, secure session state, caching group ID Used in conjunction with the c_user cookie to authenticate your identity to Facebook
c_user 90 days User ID Used in conjunction with the xs cookie to authenticate your identity to Facebook
m_user 90 days Email, User ID, authentication value, version, user agent capability, creation time, Facebook version indicator Used to authenticate your identity on Facebook's mobile website
pl 90 days Y/N Used to record that a device or browser logged in via Facebook platform
dblc 2 years  Login authentication values Used to enable device-based logins
aks 30 days  Account kit access token Determines the login state of a person visiting accountkit.com
aksb 30 minutes  Request time value/span> Authenticates logins using Account Kit
sfau 1 day Encrypted user ID, contact point, time stamp, and other login information Optimizes recovery flow after failed login attempts

 

Security, Site and Product Integrity

 

Name Expiration Contents Purpose
ick 2 years Encryption key Stores an encryption key used to encrypt cookies
s 90 days Digital signature and time stamp Used to indicate the last time a person entered his or her password
datr 2 years Browser identifier and time stamp Identifies browsers for purposes of security and site integrity, including for account recovery, and identification of potentially compromised accounts.
sb 2 years Browser identifier and time stamp Identifies browser for login authentication purposes

 

Advertising and Measurement

 

Name Expiration Contents Purpose
fr 90 days User and browser ID; time stamp; miscellaneous other data Facebook’s primary advertising cookie, used to deliver, measure, and improve the relevancy of ads.
oo 5 years 1 or 0 Used to record advertising opt outs
ddid 2 years Browser identifier and time stamp Identifies browsers for purposes of security and site integrity, including for account recovery, and identification of potentially compromised accounts.
_fbc 2 years Browser identifier and time stamp Identifies browser for login authentication purposes
_fbp 2 years Browser identifier and time stamp Identifies browser for login authentication purposes
spin - - facebook cookie
cto_lwid - - .doubleclick.net cookie
__ncuid - - .doubleclick.net cookie
1P_JAR - - .google.com cookie
ANID - - .google.com cookie
APISID - - .google.com cookie
CONSENT - - .google.com cookie
HSID - - .google.com cookie
IDE - - .doubleclick.net cookie
NID - - .google.com cookie
SAPISID - - .google.com cookie
SIDCC - - .google.com cookie
SSID - - .google.com cookie
SID - - .google.com cookie
DSID - - .doubleclick.net cookie
ANID - - .google.com cookie

 

Site Features and Services

 

Name Expiration Contents Purpose
dpr 7 days Numeric value between 1 and 2 indicating device pixel ratio Allows delivery of optimal experience for user's screen.
gu session Serialized ID based on large random secret Allows for guest payments, cart updates, and view order history
lh 7 days List of locales used on the browser Used to improve the user experience on shared computers
locale 7 days Locale Identifies the country and chosen language of the last logged in user of the browser or the international domain used to access Facebook
sb 2 years Browser identifier and time stamp Used to improve friend suggestions
shopping_cart session Serialized ID based on large random secret Allows for FB to keep track of all the items a customer is looking to purchase
wd 7 days Screen or window dimensions Allows delivery of optimal experience for user's screen

 

Performance

 

Name Expiration Contents Purpose
js_ver 7 days Count of days Records the age of Facebook javascript files.
rc 7 days Numeric value between 1 and 20 Used to optimize site performance for advertisers

 

 

Analytics and Research

 

Name Expiration Contents Purpose
campaign_click_url 30 days URL Records the Facebook URL that an individual landed on after clicking on an ad promoting Facebook

 

 

Session Cookies

Category Name
Authentication Checkpoint, lp, JSESSIONID, PHPSESSID
Security, Site and Product Integrity hckd, sfiu, ar, av, dnonce
Site Features and Services noscript, m_ts, next, next_path, presence, rdir, i_user, i_key, i_id
Performance m_pixel_ratio, p, sW, wd, a11y
Analytics and Research act, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref, reg_uniqid, x-referer, x-src

 

 Google Analytics

Vi placerer også cookies fra Facebook.com-domænet, der arbejder sammen med Google Analytics, som hjælp til forstå, hvordan virksomheder bruger Facebooks udviklersites. Disse cookies har navne som __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __qca og _ga.

 

Tredjeparts websteder og apps

Vores forretningspartnere kan også vælge at dele oplysninger med Facebook fra cookies, der er placeret på deres egne websteders domæner. Specifikt kan cookies navngivet _fbc eller _fbp være placeret på domænet tilhørende den FB-forretningspartner, hvis websted du besøger. I modsætning til cookies, der er placeret på Facebooks egne domæner, sender disse cookies ingen data til Facebook, når du befinder dig på et andet websted end det, hvor de er placeret. De tjener de samme formål som cookies, der er placeret på Facebooks eget domæne, hvilke er at personliggøre indhold, tilpasse og måle reklamer, levere analyser og en sikrere oplevelse som beskrevet i vores samlede Cookies Policy.

* Det står imidlertid fast, at vi - mens vi anser det givne samtykke til profileringscookies for udløbet efter 12 måneder fra modtagelsen af samtykket - er berettigede til at opbevare en fortegnelse over de afgivne samtykker med det formål at dokumentere overholdelse af lovgivningen for den relevante periode af forældelsesfristen.

 

5 - Interaktion med sociale netværk og eksterne platforme

 

Sociale plugins for Facebook, Google, YouTube, Instagram, Pinterest og andre anvendes på vores websted, som fremviser et ikon for hvert af disse sociale netværk og andre eksterne platforme.
Ved at klikke på disse ikoner interagerer du med de sociale netværk og andre eksterne platforme. De interaktioner og oplysninger, der indhentes af vores websted, er under alle omstændigheder omfattet af brugerens privatlivsindstillinger relateret til hvert af de sociale netværk eller hver af de eksterne platforme; vi har ingen indflydelse på omfanget af de data, som de sociale netværk og eksterne platforme indsamler gennem knappen.
Hvis du ønsker at vide mere om de cookies og øvrige data, som indsamles af disse sociale netværk og andre eksterne platforme, kan du læse de relevante politikker for beskyttelse af personlige oplysninger, som er tilgængelige på følgende links
:
Facebook
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest

Ved først at logge ud af siderne på dine sociale netværk og eksterne platforme og slette de cookies, som er blevet sat, kan du forhindre disse i at indsamle oplysninger om dig under dit besøg på vores websted.

 

6 - Sådan administrerer du cookies

 

Generelt
Du kan også beslutte, om du ønsker at tillade installationen af cookies ved at bruge din browsers indstillingsområde. 
Hvis du imidlertid kommer til at deaktivere én eller flere tekniske cookies kan visse funktioner på dette websted blive forringet som resultat heraf (især browsercookies er nødvendige for at sikre den korrekte styring af dette websteds basisfunktioner).
Du kan frit beslutte dig for at blokere STIGAs profileringscookies eller at tilbagekalde et tidligere givet samtykke, uden at dette på nogen måde påvirker din evne til at besøge webstedet og udnytte det relevante indhold.
Browser-konfigurationen relateret til dette valg kan overvåges og ændres i din browsers indstillingspanel. Udvælg din browser ud fra de nedennævnte for at modtage oplysninger om, hvordan du ændrer de relevante cookie-indstillinger
.
Chrome
Firefox
Internet Explorer
Opera
Safari

Hvis du ønsker at vide mere om dette spørgsmål, inviterer vi dig til at besøge den følgende adresse: http://www.youronlinechoices.com

 

Tredjeparts- og profileringscookies
Dit forudgående samtykke er nødvendigt for brugen af tredjeparts- og profileringscookies. 
Når du tilgår vores websted, oplyser en særlig banner af denne grund dig om, at (i) vores websted bruger profileringscookies, som tilhører os eller tredjeparter, og at (ii) når du lukker banneret ved at klikke på “JEG ACCEPTERER”-knappen eller fortsætter med at browse ved at klikke på et vilkårligt punkt på webstedet uden for banneret eller ved at tilgå et andet område af webstedet, tilkendegiver du dit samtykke til brugen af disse cookies.
Vi sporer dit samtykke (hvis et sådant er givet) ved hjælp af en dedikeret teknisk cookie. Som et resultat heraf vil banneret vedrørende brugen af cookies ikke blive vist igen, hvis du i fremtiden besøger vores websted. Skulle du beslutte dig for at slette tekniske cookies, så husk venligst på, at vi mister koblingen til dit samtykke, og som en konsekvens heraf vil du igen blive præsenteret for banneret vedrørende cookies ved dit næste besøg på vores websted.
Du kan når som helst frit beslutte dig for at blokere for brugen af tredjeparts- og profileringscookies eller at tilbagekalde et tidligere givet samtykke, uden at det på nogen måde påvirker din evne til at besøge webstedet og udnytte det relevante indhold. 
Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du gør, læs venligst tredjeparts politikker for brugen af cookies, som tilgås ved at følge de links, som er angivet i tabellen ovenfor.

 

7. Udøvelse af dine rettigheder

 

Med hensyn til behandlingen beskrevet i denne politik for brugen af cookies kan du udøve enhver af de rettigheder, som er beskrevet i dette afsnit i overensstemmelse med artikel 15 til 21 i forordning (EU) 2016/679 (”GDPR”), herunder i særdeleshed:


Forvaltning af dine oplysninger - Ret til indsigt – Artikel 15 i GDPR: ret til fra den dataansvarlige at få en bekræftelse på, om dine personoplysninger behandles eller ej, og i bekræftende fald ret til at få indsigt i personoplysningerne samt at få følgende informationer (også ved at modtage en kopi af samme):
a) Formålene med behandlingen;
b) Kategorier af pågældende personoplysninger;
c) Modtagerne eller kategorierne af modtagere, som personoplysningerne er eller vil blive videregivet til;
d) Den planlagte periode, i hvilken personoplysningerne opbevares eller de kriterier, som anvendes til at fastsætte en sådan periode;
e) Eksistensen af retten til at anmode den dataansvarlige om berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandlingen af personoplysninger vedrørende den registrerede eller til at gøre indsigelse mod en sådan behandling of processing of personal data concerning the data subject or to object to such processing;
f) Retten til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden;
g) Kilden til personoplysningerne, hvis disse ikke er indsamlet direkte;
h) Eksistensen af automatiseret beslutningstagning, herunder profilering;


Berigtigelse af unøjagtige eller ufuldstændige oplysninger - Ret til berigtigelse (rettelse) - Artikel 16 i GDPR: retten til, uden unødig forsinkelse, at få berigtiget unøjagtige personoplysninger eller integrationen af samme;


Sletning - Ret til sletning - Artikel 17 i GDPR: retten til hos den dataansvarlige at få slettet dine personoplysninger uden unødig forsinkelse, hvis:
a) Personoplysningerne ikke længere er nødvendige i relation til de formål, til hvilke de blev indsamlet eller på anden vis behandlet;
b) Du tilbagekalder dit samtykke, og der ikke er andet juridisk grundlag for behandlingen;
c) Du gør indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger af legitime årsager;
d) Personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt;
e) Personoplysningerne skal slettes for at overholde en juridisk forpligtelse;
f) Personoplysningerne er indsamlet i forbindelse med informationssamfundstjenester som omhandlet i artikel 8, stk. 1, i GDPR.
Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine oplysninger længere, kan du anmode om, at vi sletter dine personlige oplysninger. Bemærk venligst, at hvis du anmoder om sletning af dine personoplysninger, kan vi opbevare og bruge dine personoplysninger, såfremt det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser eller i forbindelse med gennemførelsen af en forpligtelse af offentlig interesse eller udøvelsen af offentlig myndighed overdraget til den dataansvarlige eller er nødvendigt for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares. Vi kan f.eks. gemme nogle af dine oplysninger til skatteindberetning, juridisk underretning og revisionsforpligtelser.


Begrænsning af behandling - Ret til begrænsning af behandling – Artikel 18 i GDPR: ret til hos den dataansvarlige at få behandlingen begrænset, hvis:
a) Nøjagtigheden af personoplysningerne anfægtes af dig, og den dataansvarlige får mulighed for inden for en periode at efterprøve nøjagtigheden af personoplysningerne;
b) Behandlingen er ulovlig, og du gør indsigelse mod sletningen af personoplysningerne og i stedet anmoder om at begrænse brugen af disse;
c) Den dataansvarlige ikke længere har behov for personoplysningerne til formålene med behandlingen, men de for dig er nødvendige for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares;
d) Du har gjort indsigelse mod behandlingen i henhold til artikel 21, stk. 1, i GDPR og afventer verificering af, om den dataansvarliges legitime grunde tilsidesætter dine grunde.


• Dataadgang og portabilitet - Ret til dataportabilitet – Artikel 20 i GDPR: Retten til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format via en automatisk enhed at modtage personoplysninger vedrørende dig selv leveret til den dataansvarlige og retten til at transmittere disse til en anden dataansvarlig uden forhindringer, hvis behandlinger er baseret på en automatiseret proces. Retten til at få dine personoplysninger transmitteret direkte fra den dataansvarlige til en anden dataansvarlig afhænger desuden af, at dette er teknisk muligt.

• Ret til indsigelse – artikel 21 i GDPR: Ret til når som helst at gøre indsigelse mod behandlingsaktiviteter vedrørende dine personoplysninger, som juridisk er baseret på den legitime interesse, herunder profilering, medmindre der foreligger vægtige legitime grunde til behandlingen, som går forud for den registreredes interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.


Klager – indsend en klage til den kompetente databeskyttelsesmyndighed ved at sende en meddelelse til den italienske tilsynsmyndighed på databeskyttelsesområdet på adressen: Piazza di Monte Citorio n. 121 - 00186 Roma, e-mail: protocollo@pec.gpdp.it.

De ovenstående rettigheder kan udøves ved at kontakte STIGA og databeskyttelsesrådgiveren via de kontaktoplysninger, som er angivet ovenfor i pkt. 1. Bemærk venligst, at vi kan anmode dig om at bekræfte din identitet, før vi træffer videre foranstaltninger på grundlag af din anmodning.

STIGA vil behandle din anmodning omhyggeligt og vil uden ugrundet ophold og under alle omstændigheder inden for en måned fra modtagelsen af din anmodning give dig besked om de aktiviteter, som udføres i henhold til din anmodning.

Udøvelsen af dine rettigheder er gratis for dig i henhold til artikel 12 i GDPR. I tilfælde af åbenlyst grundløse eller overdrevne anmodninger kan den Dataansvarlige imidlertid opkræve rimelige gebyrer på baggrund af administrationsomkostningerne vedrørende administration af dine anmodninger eller nægte at handle på din anmodning.