Cookie Policy

Vores websted bruger cookies for at forbedre din online-oplevelse. STIGA tillægger din ret til privatliv den yderste vigtighed; vi ønsker derfor med denne politik at informere dig om, hvilke cookies, der bruges, og hvorledes disse administreres.

 

1 - Hvem er den dataansvarlige?


Den dataansvarlige er STIGA S.p.A. (“STIGA”) med registreret kontor på adressen 31033 Castelfranco Veneto (TV), Italien, via del Lavoro 6. Den dataansvarlige har udpeget en databeskyttelsesrådgiver (“DPO”), som du kan kontakte for at udøve dine rettigheder samt for at anmode om yderligere oplysninger på følgende adresse: STIGA S.p.A, DPO office, via del Lavoro 6, 31033 Castelfranco Veneto, Italien; e-mail: dpo@stiga.com

 

2 - Hvad er en cookie?


Når du besøger et websted, kan dette gemme eller hente oplysninger på din browser, primært ved hjælp af cookies.
En cookie er en lille tekstfil, som overfører små informationsbidder (strenge bestående af bogstaver og tal); denne tekstfil transmitteres fra en server til en browser, når du besøger et websted, og gemmes så af browseren. Det tilhørende ID transmitteres så tilbage igen, hver gang browseren anmoder om en side fra serveren.
De oplysninger, som indhentes af cookies, kan omhandle dig, dine præferencer, din enhed eller bruges til at få webstedet til at fungere efter dine forventninger.
Cookies indeholder normalt ikke oplysninger, som er personligt identificerbare, men de kan give dig en mere personlig og behagelig web-oplevelse. Det er dog muligt, at cookie-leverandøren linker personlige oplysninger, som denne har gemt om dig, til de oplysninger, der er gemt i cookierne
.

 

3 - Forskellige typer af cookies

 

Førsteparts-/tredjepartscookies
Cookies kan installeres af udbyderen af det websted, brugeren besøger ("førstepartscookies"), eller af andre websteder ("tredjepartscookies").


Persistent cookies/sessionscookies

Der er cookies, som gemmes permanent på brugerens enhed, indtil de udløber eller slettes af brugeren (persistent cookies), eller cookies, som automatisk fjernes, hver gang browsersessionen på webstedet slutter, eller når browseren lukkes ned ("sessionscookies").

 

Tekniske cookies

Tekniske cookies er cookies, hvis eneste formål er at udføre den elektroniske kommunikation, eller som er strengt nødvendige for, at den elektroniske tjenesteudbyder kan levere den ydelse, brugeren specifikt har anmodet om.
Tekniske cookies kan inddeles i:

Browser- og sessionscookies: Disse cookies garanterer normal navigation på og brug af webstedet (tillader eksempelvis adgang til beskyttede områder);
Analysecookies: Disse cookies sætter webstedsoperatører i stand til anonymt at overvåge den metode, besøgende anvender til at bruge websiderne, til statistiske undersøgelsesformål, hvilket giver operatørerne mulighed for optimere webstedets funktion og tilbyde en bedre browser-oplevelse;
Funktionscookies: Disse cookies giver brugeren mulighed for at browse ud fra visse forud fastlagte kriterier (f.eks. sproget) for at forbedre den tilbudte tjeneste.
Disse cookies er nødvendige for, at webstedet kan fungere korrekt og anvendes ikke til yderligere formål. 
Dit forudgående samtykke ER IKKE NØDVENDIGT for brugen af disse cookies
.


Profileringscookies
Vores websted bruger ligeledes profileringscookies, som kan anbringes af enten STIGA eller af tredjeparter.
Profileringscookies har til formål at danne brugerprofiler. De anvendes til at sende reklamemeddelelser, som er i tråd med de præferencer, brugeren har vist i forbindelse med navigationen. Et websted kan fungere uden disse, uden at det på nogen måde forringer brugerens browser-oplevelse.
Dit forudgående samtykke ER NØDVENDIGT for brugen af disse cookies.

 

4 - De cookies vi anvender på dette websted


Nedenfor er der en liste med de cookies, der anvendes på dette websted, sammen med en forklaring på, hvordan hver af disse cookies bruges.

 

Magento 2.X Standardcookies

Type Navn Formål Varighed
Funktionscookies, som du har anmodet om add_to_cart (Bruges af Google Tag Manager) Registrerer produktets SKU (Stock Keeping Number), navn, pris og mængde, der tilføjes til kurven, og gør oplysningerne tilgængelige for fremtidig integration af tredjepartsscripts.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om guest-view Gemmer det ordre-ID, som gæstekunder bruger til at hente deres ordrestatus.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om login_redirect Gemmer den destinationsside, kunden navigerede til, før denne blev omdirigeret til login.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  mage-banners-cache-storage Gemmer bannerindhold lokalt for at forbedre præstationsevnen.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  mage-messages Sporer fejlmeddelelser og andre meddelelser, som vises til brugeren, såsom meddelelse om samtykke til brugen af cookies og forskellige fejlmeddelelser. Meddelelsen slettes fra cookien, efter at den er vist til kunden.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  mage-translation-storage  Gemmer oversat indhold på kundens anmodning.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  product_data_storage  Gemmer konfiguration for produktdata relateret til Senest viste / sammenlignede produkter.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  recently_compared_product  Gemmer produkt-ID’er på senest sammenlignede produkter.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  recently_compared_product_previous Gemmer produkt-ID’er på senest sammenlignede produkter for nem navigation.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  recently_viewed_product Gemmer produkt-ID’er på senest viste produkter for nem navigation.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  recently_viewed_product_previous Gemmer produkt-ID’er på seneste tidligere viste produkter for nem navigation.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  remove_from_cart (Bruges af Google Tag Manager) Registrerer produktets SKU (Stock Keeping Number), navn, pris og mængde, der fjernes fra kurven, og gør oplysningerne tilgængelige for fremtidig integration af tredjepartsscripts.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  stf Registrerer det tidspunkt, meddelelser sendes via SendFriend (Email a Friend)-modulet.  1 time
Funktionscookies, som du har anmodet om  X-Magento_Vary Konfigurationsindstilling, som forbedrer præstationsevnen ved brug af Varnish static content caching (caching af statisk indhold).  1 time
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner amz_auth_err Bruges af Amazon Pay) Værdien “1’ angiver en autorisationsfejl.  1 time
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner  amz_auth_logout Bruges af Amazon Pay) Værdien “1’ angiver, at brugeren bør logges ud.  1 time
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner form_key En sikkerhedsforanstaltning, som føjer en vilkårlig streng til alle formular-indsendelser for at beskytte dataene mod Cross-Site Request Forgery (CSRF).  1 time
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner mage-cache-sessid Værdien af denne cookie udløser rensningen af lokal cachelagring. Når cookien fjernes af det underliggende program, renser Admin lokal lagring og sætter cookie-værdien til “true.”  1 time
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner mage-cache-storage Lokal lagring af besøgsspecifikt indhold, som tillader e-handelsfunktioner.  1 time
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner mage-cache-storage-section-invalidation Fremtvinger lokal lagring af afsnit med specifikt indhold, som bør ugyldiggøres.  1 time
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner persistent_shopping_cart Gemmer nøglen (”ID’et” for persistent cart for at gøre det muligt for en anonym kunde at genoprette kurven.  1 time
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner private_content_version Føjer et vilkårligt, unikt tal og tidspunkt til sider med kundeindhold for at forhindre disse i at blive cachet på serveren.  1 time
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner section_data_ids Gemmer kundespecifikke oplysninger relateret til kundeinitierede handlinger såsom fremvisning af huskeliste, checkout-oplysninger etc.  1 time
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner store Sporer den specifikke butiksvisning / de specifikke landeindstillinger, som er valgt af kunden.  1 hour
Persistent cookies til kundetilpasning af sessioner  user_allowed_save_cookie Angiver, om en kunde har accepteret brugen af cookies  12 måneder

 

Installationen af profilerings-, omdirigerings-, analyse- og sociale medie-cookies tilhørende tredjeparter samt enhver anden aktivitet relateret til sådanne cookies, herunder indsamling og behandling af oplysninger, sker på sådanne tredjeparters ansvar. 
Hvis du ønsker at vide mere om sådanne cookies og de tredjeparter, som kan tilgå de indsamlede oplysninger, eller om hvordan du deaktiverer disse cookies, kan du læse de omtalte tredjeparters relevante politikker for beskyttelse af personlige oplysninger eller deaktiveringsprocedurer ved at klikke på de links, som er angivet nedenfor
.

 

Google Analytics Cookies

Google Universal Analytics - JavaScript Libraries: gtag.js and analytics.js

Type Navn Formål Varighed Politik for beskyttelse af personlige oplysninger
Google Universal Analytics Cookies _ga Differentierer de personer, som besøger dit websted.  2 år  link
Google Universal Analytics Cookies _gid Differentierer de personer, som besøger dit websted.  24 timer  link
Google Universal Analytics Cookies gat Bruges til at regulere anmodningsfrekvens.  1 minut  link
Google Universal Analytics Cookies dc_gtm_<property-id> Regulerer anmodningsfrekvensen, når Google Analytics anvendes sammen med Google Tag Manager.  1 minut  link
Google Universal Analytics Cookies AMP_TOKEN Indeholder et programmeringselement (et token), som kan bruges til at hente et kunde-ID frem fra AMP Client ID service. Andre mulige værdier omfatter opt-out, inflight request eller en fejlmeddelelse, hvis det ikke lykkes at hente et kunde-ID fra AMP Client ID service.  Fra 30 sekunder til  1 år  link
Google Universal Analytics Cookies _GAC_<property-id> Indeholder kampagnerelateret information til brugeren. Google AdWords’ konverteringstags læser denne cookie, hvis Google Analytics er linket til din AdWords -konto.  90 dage  link

* Det står imidlertid fast, at vi - mens vi anser det givne samtykke til profileringscookies for udløbet efter 12 måneder fra modtagelsen af samtykket - er berettigede til at opbevare en fortegnelse over de afgivne samtykker med det formål at dokumentere overholdelse af lovgivningen for den relevante periode af forældelsesfristen.

 

5 - Interaktion med sociale netværk og eksterne platforme

 

Sociale plugins for Facebook, Google, YouTube, Instagram, Pinterest og andre anvendes på vores websted, som fremviser et ikon for hvert af disse sociale netværk og andre eksterne platforme.
Ved at klikke på disse ikoner interagerer du med de sociale netværk og andre eksterne platforme. De interaktioner og oplysninger, der indhentes af vores websted, er under alle omstændigheder omfattet af brugerens privatlivsindstillinger relateret til hvert af de sociale netværk eller hver af de eksterne platforme; vi har ingen indflydelse på omfanget af de data, som de sociale netværk og eksterne platforme indsamler gennem knappen.
Hvis du ønsker at vide mere om de cookies og øvrige data, som indsamles af disse sociale netværk og andre eksterne platforme, kan du læse de relevante politikker for beskyttelse af personlige oplysninger, som er tilgængelige på følgende links
:
Facebook
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest

Ved først at logge ud af siderne på dine sociale netværk og eksterne platforme og slette de cookies, som er blevet sat, kan du forhindre disse i at indsamle oplysninger om dig under dit besøg på vores websted.

 

6 - Sådan administrerer du cookies

 

Generelt
Du kan også beslutte, om du ønsker at tillade installationen af cookies ved at bruge din browsers indstillingsområde. 
Hvis du imidlertid kommer til at deaktivere én eller flere tekniske cookies kan visse funktioner på dette websted blive forringet som resultat heraf (især browsercookies er nødvendige for at sikre den korrekte styring af dette websteds basisfunktioner).
Du kan frit beslutte dig for at blokere STIGAs profileringscookies eller at tilbagekalde et tidligere givet samtykke, uden at dette på nogen måde påvirker din evne til at besøge webstedet og udnytte det relevante indhold.
Browser-konfigurationen relateret til dette valg kan overvåges og ændres i din browsers indstillingspanel. Udvælg din browser ud fra de nedennævnte for at modtage oplysninger om, hvordan du ændrer de relevante cookie-indstillinger
.
Chrome
Firefox
Internet Explorer
Opera
Safari

Hvis du ønsker at vide mere om dette spørgsmål, inviterer vi dig til at besøge den følgende adresse: http://www.youronlinechoices.com

 

Tredjeparts- og profileringscookies
Dit forudgående samtykke er nødvendigt for brugen af tredjeparts- og profileringscookies. 
Når du tilgår vores websted, oplyser en særlig banner af denne grund dig om, at (i) vores websted bruger profileringscookies, som tilhører os eller tredjeparter, og at (ii) når du lukker banneret ved at klikke på “JEG ACCEPTERER”-knappen eller fortsætter med at browse ved at klikke på et vilkårligt punkt på webstedet uden for banneret eller ved at tilgå et andet område af webstedet, tilkendegiver du dit samtykke til brugen af disse cookies.
Vi sporer dit samtykke (hvis et sådant er givet) ved hjælp af en dedikeret teknisk cookie. Som et resultat heraf vil banneret vedrørende brugen af cookies ikke blive vist igen, hvis du i fremtiden besøger vores websted. Skulle du beslutte dig for at slette tekniske cookies, så husk venligst på, at vi mister koblingen til dit samtykke, og som en konsekvens heraf vil du igen blive præsenteret for banneret vedrørende cookies ved dit næste besøg på vores websted.
Du kan når som helst frit beslutte dig for at blokere for brugen af tredjeparts- og profileringscookies eller at tilbagekalde et tidligere givet samtykke, uden at det på nogen måde påvirker din evne til at besøge webstedet og udnytte det relevante indhold. 
Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du gør, læs venligst tredjeparts politikker for brugen af cookies, som tilgås ved at følge de links, som er angivet i tabellen ovenfor.

 

7. Udøvelse af dine rettigheder

 

Med hensyn til behandlingen beskrevet i denne politik for brugen af cookies kan du udøve enhver af de rettigheder, som er beskrevet i dette afsnit i overensstemmelse med artikel 15 til 21 i forordning (EU) 2016/679 (”GDPR”), herunder i særdeleshed:


Forvaltning af dine oplysninger - Ret til indsigt – Artikel 15 i GDPR: ret til fra den dataansvarlige at få en bekræftelse på, om dine personoplysninger behandles eller ej, og i bekræftende fald ret til at få indsigt i personoplysningerne samt at få følgende informationer (også ved at modtage en kopi af samme):
a) Formålene med behandlingen;
b) Kategorier af pågældende personoplysninger;
c) Modtagerne eller kategorierne af modtagere, som personoplysningerne er eller vil blive videregivet til;
d) Den planlagte periode, i hvilken personoplysningerne opbevares eller de kriterier, som anvendes til at fastsætte en sådan periode;
e) Eksistensen af retten til at anmode den dataansvarlige om berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandlingen af personoplysninger vedrørende den registrerede eller til at gøre indsigelse mod en sådan behandling of processing of personal data concerning the data subject or to object to such processing;
f) Retten til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden;
g) Kilden til personoplysningerne, hvis disse ikke er indsamlet direkte;
h) Eksistensen af automatiseret beslutningstagning, herunder profilering;


Berigtigelse af unøjagtige eller ufuldstændige oplysninger - Ret til berigtigelse (rettelse) - Artikel 16 i GDPR: retten til, uden unødig forsinkelse, at få berigtiget unøjagtige personoplysninger eller integrationen af samme;


Sletning - Ret til sletning - Artikel 17 i GDPR: retten til hos den dataansvarlige at få slettet dine personoplysninger uden unødig forsinkelse, hvis:
a) Personoplysningerne ikke længere er nødvendige i relation til de formål, til hvilke de blev indsamlet eller på anden vis behandlet;
b) Du tilbagekalder dit samtykke, og der ikke er andet juridisk grundlag for behandlingen;
c) Du gør indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger af legitime årsager;
d) Personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt;
e) Personoplysningerne skal slettes for at overholde en juridisk forpligtelse;
f) Personoplysningerne er indsamlet i forbindelse med informationssamfundstjenester som omhandlet i artikel 8, stk. 1, i GDPR.
Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine oplysninger længere, kan du anmode om, at vi sletter dine personlige oplysninger. Bemærk venligst, at hvis du anmoder om sletning af dine personoplysninger, kan vi opbevare og bruge dine personoplysninger, såfremt det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser eller i forbindelse med gennemførelsen af en forpligtelse af offentlig interesse eller udøvelsen af offentlig myndighed overdraget til den dataansvarlige eller er nødvendigt for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares. Vi kan f.eks. gemme nogle af dine oplysninger til skatteindberetning, juridisk underretning og revisionsforpligtelser.


Begrænsning af behandling - Ret til begrænsning af behandling – Artikel 18 i GDPR: ret til hos den dataansvarlige at få behandlingen begrænset, hvis:
a) Nøjagtigheden af personoplysningerne anfægtes af dig, og den dataansvarlige får mulighed for inden for en periode at efterprøve nøjagtigheden af personoplysningerne;
b) Behandlingen er ulovlig, og du gør indsigelse mod sletningen af personoplysningerne og i stedet anmoder om at begrænse brugen af disse;
c) Den dataansvarlige ikke længere har behov for personoplysningerne til formålene med behandlingen, men de for dig er nødvendige for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares;
d) Du har gjort indsigelse mod behandlingen i henhold til artikel 21, stk. 1, i GDPR og afventer verificering af, om den dataansvarliges legitime grunde tilsidesætter dine grunde.


• Dataadgang og portabilitet - Ret til dataportabilitet – Artikel 20 i GDPR: Retten til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format via en automatisk enhed at modtage personoplysninger vedrørende dig selv leveret til den dataansvarlige og retten til at transmittere disse til en anden dataansvarlig uden forhindringer, hvis behandlinger er baseret på en automatiseret proces. Retten til at få dine personoplysninger transmitteret direkte fra den dataansvarlige til en anden dataansvarlig afhænger desuden af, at dette er teknisk muligt.

• Ret til indsigelse – artikel 21 i GDPR: Ret til når som helst at gøre indsigelse mod behandlingsaktiviteter vedrørende dine personoplysninger, som juridisk er baseret på den legitime interesse, herunder profilering, medmindre der foreligger vægtige legitime grunde til behandlingen, som går forud for den registreredes interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.


Klager – indsend en klage til den kompetente databeskyttelsesmyndighed ved at sende en meddelelse til den italienske tilsynsmyndighed på databeskyttelsesområdet på adressen: Piazza di Monte Citorio n. 121 - 00186 Roma, e-mail: protocollo@pec.gpdp.it.

De ovenstående rettigheder kan udøves ved at kontakte STIGA og databeskyttelsesrådgiveren via de kontaktoplysninger, som er angivet ovenfor i pkt. 1. Bemærk venligst, at vi kan anmode dig om at bekræfte din identitet, før vi træffer videre foranstaltninger på grundlag af din anmodning.

STIGA vil behandle din anmodning omhyggeligt og vil uden ugrundet ophold og under alle omstændigheder inden for en måned fra modtagelsen af din anmodning give dig besked om de aktiviteter, som udføres i henhold til din anmodning.

Udøvelsen af dine rettigheder er gratis for dig i henhold til artikel 12 i GDPR. I tilfælde af åbenlyst grundløse eller overdrevne anmodninger kan den Dataansvarlige imidlertid opkræve rimelige gebyrer på baggrund af administrationsomkostningerne vedrørende administration af dine anmodninger eller nægte at handle på din anmodning.