Gratis verzending boven 150€

Gratis retourzending

Veilig betalen

Cashback
motion_photos_onZien in gebruik open_in_full

A 5000

Autonome robotmaaier

De autonome robotmaaiers van STIGA zijn snoerloos. De installatie is virtueel en de werkomtrek van de robot kan op elk moment worden aangepast. Met de gepatenteerde AGS-technologie kan de robot maaisessies intelligent plannen. Je hebt je robot vol via de STIGA.GO-app.
 • Met de gepatenteerde AGS-technologie (Active Guidance System) van STIGA om de beschikbaarheid van GPS-signalen te voorspellen en efficiënt te maaien
 • 4G-verbinding en STIGA Cloud voor constante communicatie
 • Snoerloos. De installatie gebeurt virtueel en eenvoudig via de STIGA.GO App.
 • Efficiënt maaien door systematische maaipatronen.
 • Volledige controle via de STIGA.GO App.
  Geïntegreerd met Alexa.
 • Gratis, levenslange connectiviteit voor je robot. Geen extra kosten.
 • STIGA AGS technology
 • Gratis connectiviteit
€ 4.999,00
BTW INBEGREPEN

Productdetails en specificaties

A 5000 detail 8
A 5000 detail 9
A 5000 detail 10
A 5000 detail 11
A 5000 detail 12
A 5000 detail 13
A 5000 detail 14
A 5000 detail 15
Wanneer u een grote tuin onderhoudt, moet het niet onmogelijk zijn om het juiste maairegime te plannen en tijd te vinden rond andere verplichtingen om het gazon er op zijn best te laten uitzien. De STIGA A 5000 is de meest nauwkeurige autonome robotmaaier uit de serie. Andere autonome robotmaaiers kunnen hun signaal verliezen of hinder ondervinden van obstakels in de bebouwde kom, waardoor u zou moeten ingrijpen om hen het werk te laten afwerken - maar de autonome robotmaaier STIGA A 5000, met de unieke gepatenteerde Active Guidance System (AGS) technologie van STIGA, onthoudt de kwaliteit van het GPS-signaal op verschillende tijdstippen van de dag en plant op intelligente wijze vooruit voor de beste resultaten, door voortdurend te communiceren met zijn referentiestation via een 4G-verbinding.

De autonome robotmaaier STIGA A 5000 weet precies wanneer, waar en hoe hij uw gras moet maaien om uw gazon gezond te houden. De installatie is volledig virtueel, wat betekent dat de werkomtrek kan worden ingesteld via de app - vraag uw dealer om advies voor de eerste installatie. Als de indeling van uw tuin verandert, hoeft u alleen maar de STIGA.GO App te openen en uw STIGA A 5000 de nieuwe gegevens aan te leren.
Met STIGA ePower in het hart, gecombineerd met de RTK AGS technologie gebaseerd op een 4G signaal, is de STIGA A 5000 in staat om een absolute nauwkeurigheid van locatie te behouden en de meest methodische dekking en tijdsefficiënte route te plannen. De volgende sessie begint altijd waar de vorige is gestopt, zodat de robot het hele oppervlak kan onderhouden door elke dag verschillende zones te maaien. Om het gazon gezond te houden, raden we aan om slechts 2 maaibeurten per dag te plannen; de planning is echter volledig flexibel.

Elk element van de STIGA A 5000 robotmaaier is doordacht: Zes scheermessen, bevestigd op een wiel dat roteert met een snelheid van 2400 t/min, zorgen voor een optimaal maairesultaat. Omdat de messen vrij kunnen ronddraaien, draaien ze veilig rond, zodat ze geen gevaar lopen als ze in contact komen met een vast voorwerp. De bladen zijn gesmeed uit een specifieke metaalsamenstelling die een scherpe rand behoudt. In het onwaarschijnlijke geval dat een mes beschadigd raakt, zijn ze eenvoudig te vervangen dankzij de eenvoudige montage van het maaidek.

Verken de app op je gemak en voeg indien nodig instellingen toe voor verschillende maaihoogtes, wegblijftijden of uitsluitingszones. Voor een optimaal gezond gazon activeer je de grasmaaipadfunctie om automatisch maaipatronen af te wisselen.
Stel de wegblijftijden en de zones in die niet gemaaid mogen worden en uw STIGA A 5000 leert u precies waar en wanneer u moet maaien. Of integreer met je stemassistent om je maaier gesproken commando's te geven.
Gratis, levenslange connectiviteit voor je robot. Geen extra kosten.

Onze krachtigste en best uitgeruste producten, met aangepaste prestaties dankzij de vele functies en accessoires. U hoeft geen professional te zijn, deze producten maken van u een Expert.

 • Duurzame machines
 • Superieur vermogen
 • Voor een intensieve werkomgeving
 • Aanpasbare prestaties
 • Meest responsieve bediening

Welk soort tuinier bent u?

Ontdek het assortiment en vind de ideale oplossing volgens uw manier van tuinieren.
Ontwikkeld voor alle beginnende tuiniers en voor wie snel wilt werken en een goede kwaliteit wenst.
 • Lichtgewicht machines
 • Makkelijk starten, gebruiken, schoonmaken en opbergen
 • Eenvoudige en intuïtieve functies
Een trapje hoger voor u om in groter tuinomgeving te werken of voor diverse tuinklussen en langere sessies.
 • Robuuste machines
 • Uitdagender werk
 • Langere sessies
 • Verschillende tuinklussen
Onze krachtigste en best uitgeruste producten, met aangepaste prestaties dankzij de vele functies en accessoires. U hoeft geen professional te zijn, deze producten maken van u een Expert.
 • Duurzame machines
 • Superieur vermogen
 • Voor een intensieve werkomgeving
 • Aanpasbare prestaties
 • Meest responsieve bediening

Kenmerken

Constante communicatie via STIGA Cloud.
Om met de GPS RTK-technologie te kunnen werken, heeft de robot een ononderbroken verbinding met zijn referentiestation nodig. Deze verbinding gebeurt via 4G-dataverkeer en een constante communicatie tussen de robotmaaier, de STIGA Cloud en het referentiestation. De STIGA A 5000 autonome robotmaaier heeft slechts één referentiestation nodig, dat bij de robot wordt meegeleverd.
ePower-batterij van STIGA
Met ePower als krachtbron kan STIGA A in slechts twee maaibeurten per dag een gazon van wel 5000 m² maaien, maar de planning is volledig flexibel. De hoogwaardige accu's met lithium-ion technologie hebben een chemische samenstelling die is geoptimaliseerd voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hierdoor blijft de accu zelfs na 1500 laadbeurten, wat gelijk is aan ongeveer 4 jaar gebruik, nog steeds met meer dan 80% capaciteit werken.
Volledig aanpasbare perimeter
Is snoerloos, you just need one finger to modify the virtual perimeter for your STIGA A 5000. You can also control other functions of the robot, such as excluding zones from cutting sessions and setting stay-away times.
Hoogwaardig maaien
Zes draaibare messen, gesmeed uit een metaalverbinding die een scherpe snijkant behoudt, draaien tot 2400 tpm met automatische hoogteverstelling.
Perfecte balans op alle terreinen
Gelijkmatig maaien zonder lelijke wielsporen dankzij een perfect ontworpen zwaartepunt dat balans creëert op hellingen tot 50% (27°).

Technologie

AGS (Active Guidance System)
Met de AGS-technologie (Active Guidance System) van STIGA gaan onze autonome robotmaaiers verder dan alleen het begeleiden en in kaart brengen van grenzen. Deze technologie is kunstmatige intelligentie die satellietbanen leert en onthoudt en waarmee signaalblokkades gedurende de dag worden geïdentificeerd zodat deze informatie kan worden gebruikt om te voorkomen dat delen van het gazon worden gemaaid wanneer het signaal verloren kan gaan. De autonome robotmaaiers van STIGA leren en onthouden satellietbanen, signaalsterktes en waar er op elk moment van de dag signaalblokkades zijn, waarbij de hemelkaart elke dag wordt bijgewerkt. Dit betekent dat de autonome robotmaaier precies kan plannen waar moet worden gemaaid, wanneer nauwkeurigheid moet worden aangehouden en, nog belangrijker, wanneer hij moet blijven maaien.
IPX5 beschermkap
Houd uw STIGA Stig robot in topvorm met de lichte, bestendige beschermkap. De buitenkant is gemakkelijk te openen en IPX5 gecertificeerd. Dat betekent dat u de robot snel en grondig mag schoonspoelen met een tuinslang.
STIGA Soft Lawn Touch
Licht genoeg om geen sporen achter te laten. De robotmaaier STIGA combineert maximale prestaties met een zachte aanraking van het gazon. De centrale batterij verbetert het evenwicht. Het lichte en compacte ontwerp zorgt voor wendbaarheid - zowel wanneer de robot maait als terugkeert naar het laadstation.
Systematische maaipatronen
De autonome robotmaaier van STIGA optimaliseert nu al het energieverbruik en de maaicycli door slechts twee maaibeurten per dag uit te voeren. De autonome robotmaaier optimaliseert het batterijgebruik verder omdat deze werkt volgens systematische maaipatronen. Hij heeft meerdere programma's om van richting te veranderen, zodat het niet mogelijk is te veel te maaien. De autonome robotmaaiers van STIGA kunnen worden geprogrammeerd om in meerdere maaizones te werken: de gebruiker kan maximaal 10 zones instellen. Via de STIGA.GO-app kan de gebruiker kiezen uit verschillende patrooncombinaties om de gezondheid van het gras te bevorderen en het gewenste uiterlijk van het gazon te kiezen.

Wat zit er in de doos

A 5000
A 5000
Autonome robotmaaier
 • lenslaadstation met referentiestation
 • lens bevestigingsbeugel referentiestation
 • lens 5m verlengkabel voor referentiestation
 • lens lader
 • lens 7 laadstation bevestigingspennen
 • lens 1 gereedschap voor bevestigingspennen
 • lens 6 messen + 6 messchroeven
 • lensApp aniti-diefstal sticker

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Algemene informatie
Lineup
A-series
Art.nr.
2R9106028/ST1
EAN / UCI
8008984852426
Level
Expert
Vermogen
Batterijcapaciteit
2 x 5 Ah
ePower
Ja
Batterij kit
Inbegrepen
Krachtbron
Batterij
Oplaadtijd
150 m
Type motor
Inductie (brushless)
Type batterij
Lithium-Ion
Voltage batterij
25.2 V
Aantal batterijen
2
Oplaadsysteem
Automatisch
Aanbevolen werkoppervlak
5000 ㎡
Maaisysteem
Type mes
6 roterende messen
Maaihoogte per zone
Ja
Georganiseerd maaipatroon
Ja
Beheer van maaizones
Tot 10
Slimme maaihoogteregeling
Ja
Virtuele zone uitsluiten
Ja
Maaibreedte
26 cm
Regeling maaihoogte
Elektronisch
Maaihoogtes
20 - 65 mm
Messnelheid
2400 rpm
Maximale snijsnelheid
24 m/m
Terug naar laadstation
Automatisch kortste weg
Regensensoren
Ja
Maximale hellingsgraad
50%
Uitrusting
Type stekker
Schuko (Type F)
Navigatie en apparatuur
Besturing via APP
GPRS-4G
Bluetooth ontvanger
Ja
GPS
Ja
Referentie GPS antenne
Inbegrepen
Slimme APP
Ja
STIGA AGS technology
Ja
Connectiviteit en navigatieservice inbegrepen
Gratis connectiviteit
Gebruikersinterface
Toetsenbord
Standaard uitrusting en installatie
Docking station
Ja
Bevestigingspennen
7 Pc
Productveiligheid
Til sensor
Ja
Sensor obstakeldetectie
Ja
Melding obstakels
Ja
APP Lock
Ja
Diefstalmelding
Ja
Kantel sensor
Ja
Algemene afmetingen
Gewicht in verpakking
22.5 kg
Gewicht zonder batterij
11.9 kg
Lengte product
695 mm
Breedte product
526 mm
Hoogte product
300 mm

Ondersteuning

Hoe lang gaat het connectiviteitspakket mee?
Elke robotmaaier heeft gratis, levenslange connectiviteit voor je robot. Geen extra kosten.
7 videos
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of maak een account aan

Gratis verzending 
Voor bestellingen van meer dan 150 €

Gratis retourzending
binnen 14 dagen

Betalingen

Betaling in termijnen

Search engine powered by ElasticSuite
Grootte van uw tuin opmeten
Teken uw tuin op de kaart en vind de meest geschikte producten.
Zoom in op uw eigendom. Klik of tik om een ​​pad rond uw tuin te tekenen om het gebied te meten.